Fonderna tillbaka på plus igen

Det här inlägget är egentligen en försenad veckorapport men bättre sent än aldrig sägs det. Fondportföljen är uppe på plus igen vilket givetvis är roligt att se. Tyvärr så fyllde jag inte på i dippen som varit då jag lade pengarna på att investera kryptovaluta istället.

Att jag går ifrån strategin lite är ingen big deal på lång sikt och den här portföljen är tänkt att vara väldigt långsiktig. Så av och till kommer jag, som jag skrev att jag skulle göra vid förra rapporten, passa på vid andra möjligheter istället för att månadsspara slaviskt.

Dock så är tanken att inte missa jättemånga tillfällen, träffar jag 9 av 10 så blir jag nöjd men vi får se hur det går. Nu är portföljen i alla fall igång och det känns som det viktigaste steget.

Så här ser grafen ut för 4 av 5 fonder i portföljen, Handelsbanken Hållbar Energi har jag hos Avanza eftersom att den tråkigt nog inte finns i Savrs utbud ännu.

Får se om det håller i sig

Jag hade faktiskt väntat mig att portföljen skulle ta mer stryk vid sektorrotationen som varit och fortfarande pågår. Så blev inte fallet ser det ut som, om det här nu inte vänder ner snart igen. Det är ju verkligen inte omöjligt att så blir fallet och då får jag allt passa på att fylla på.

Så här ser utvecklingen ut för endera innehav just nu:

Swedbank Robur Ny Teknik har i princip hela tiden varit den fonden som har gått starkast. Nu skiljer det sig ju inte särskilt mycket mellan någon av fonderna men den har ändå helt klart ledningen.

Den fonden som jag faktiskt förväntar mig mest utav är Allianz Global Artfcl Intlgc och detta är eftersom att jag tror att AI-lösningar kommer leda världen framåt. Automation och AI är where it is at, åtminstone om man frågar mig. Men, jag har ju haft fel förut.

Med det sagt så avslutar jag denna kortare avstämning, P2P-portföljen hos Savelend är jag på gång att avveckla för att investera direkt i Savelends aktie istället. Deras IPO övertecknades dock med över 600% så vi får se om det blir köpläge där eller om den kommer sticka iväg snabbt.

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.