Köpte min Mobiltelefon på Black Friday

Ja det stämmer faktiskt, jag vek ner mig och köpte en mobiltelefon på Black Friday för ett par år sedan! Faktum är att jag skulle råda dig att göra detsamma för att jag kom undan väldigt billigt.

Normalt sett så håller jag mig borta från affärer på Black Friday för att inte dras med i köphetsen. Men för ett par år sedan så behövde jag en ny mobiltelefon och Black Friday närmade sig med storsteg.

Då fick jag ett bra tips som jag tog vara på och som jag nu tänkte passa vidare till er.

Att köpa sin nya mobiltelefon på Black Friday kan bli en bra deal eftersom att flera bolag brukar ha kampanjer där telefonerna är billiga och kommer med tillhörande abonnemang.

Jag som inte använder mobilen så mycket har inte heller något abonnemang och ville ju därför inte binda upp mig på något onödigt, bara för att köpa mobilen billigt.

Som tur var så var det inget problem överhuvudtaget eftersom att jag kunde säga upp abonnemanget.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Mobiltelefon på Black Friday

Så det jag gjorde var att beställa en telefon, Huawei, med tillhörande abonnemang, från Tele2, i ett av deras erbjudanden där telefon blev väldigt billig.

Sen när jag inom ett par dagar hade fått hem min telefon, men innan 2 veckor hade gått, så ringde jag och sade upp abonnemanget hos Tele2.

Jag var halvt inställd på att behöva tjafsa mig igenom supporten och på att behöva betala någon uppläggningsavgift.

Men så blev det inte. Personen jag pratade med hos Tele2 ifrågasatte inte, klagade inte utan skrattade bara lite och påpekade att flera andra hade gjort likadant.

Mitt abonnemang makulerades utan någon som helst avgift och jag fick behålla telefonen till det pris jag köpt den för. Nu minns jag tyvärr inte på rak arm hur mycket jag sparade på detta men det var utan tvekan värt det lilla besväret.

Ett hett tips är ju att kolla avtalen Innan du gör något liknande eftersom att detta var ett par år sedan. Förhoppningsvis så har man inte ändrat reglerna utan kan göra samma sak nu som då utan problem.

Om det går och om du är i behov av ny mobiltelefon så kan jag starkt rekommenderbara att köpa den billigare på Black Friday, oavsett om du skall ha tillhörande abonnemang eller ej.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Kombinera med Cashback

Om du har möjlighet så kombinera alltid ditt shoppande med cashback så att du får återbäring! Läs mer om det Här på bloggen eller på Facebook!

Det fungerade bra för mig, hoppas att det går lika bra för dig! Tack för att du läste ”Mobiltelefon på Black Friday”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.