Canopy Growth Corp granskas

Det har stormat ordentligt kring cannabismarknaden i Kanada och nu skall Canopy Growth Corp granskas. Bolaget granskas angående uttalanden som gjorts.

Holzer & Holzer, LLC är en advokatbyrå som skall granska Canopy Growth Corp och deras uttalanden.

Sedan bolaget, Canopy, presenterat sin kvartalsrapport för andra kvartalet i deras nuvarande räkenskapsår så föll aktien på börsen. Inte minst på grund av en stor negativ post på 32.7 miljoner dollar som hette ”restructuring charge”.

Jag vet ännu inte egentligen mer än detta och informationen är rätt så luddig. Men det är ju sällan bra att bolag börjar granskas av advokatbyråer.

Spontant så verkar det här inte vara lika illa som skandalen som drabbat CannTrust men samtidigt så är det alldeles för tidigt för att säga varken bu eller bä.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Canopy Growth Corp granskas

Tydligen så verkar det vara flera byråer som gett sig in i detta. Rosen Law Firm har också meddelat att man å aktieägarna i Canopy Growth Corps vägar ska utreda vad som kan ha skett.

Det man anklagar bolaget för att ha gjort är att medvetet ha vilselett marknaden och investerare. Om det stämmer så är det väldigt allvarligt och kan ge stora konsekvenser för bolaget.

Bolagets kurs och marknadsvärde har redan tagit ordentligt mycket stryk sedan sin All Time High och om det här spär på den negativa trenden så kan det bli väldigt jobbigt för investerare.

Personligen så oroar jag mig över bolaget, trots att just nu inte äger aktier i det, eftersom att man verkar göra allting fel. Bruce Linton fick sparken och sedan så kommer detta. Vad kommer härnäst?

Man har lyckats gå ifrån att vara marknadens ledande stjärnskott till att ha blivit något helt annat.

Jag hoppas att det här visar sig vara något som inte är så allvarligt och att aktieägarna inte får se kursen falla spikrakt ned.

Källa/ Läs Mer:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.