Namninsamling för Bättre Avtal vid Handel med Nordamerikanska Aktier

Jag är less på att pressas till att betala en hög avgift varje månad för att få tillgång till realtidskurser för Nordamerikanska aktier. Jag är trött på att behöva ringa in en order till ett hiskeligt högt courtage för handel på mindre Nordamerikanska marknader. Därför så har jag startat en Namninsamling för Bättre Avtal vid Handel med Nordamerikanska Aktier för att samla svenska investerare så att vi kan kräva förmånligare avtal.

Genom länken här nedanför så kommer du direkt till namninsamlingen på Skrivunder.com. Gå med i uppropet och kräv bättre avtal för din egen handel med Nordamerikanska aktier.

Ju fler vi blir desto större kraft har vi och således mer att säga till om. Det är inte schysst att behöva betala höga månadsavgifter för att få tillgång till något som vi redan borde ha.

Genom våra courtage så får den handelsdepå vi handlar via in pengar som bör täcka kostnaderna för att ge oss tillgång till det här.

Så stå upp för dig själv och för alla andra svenska investerare genom att gå in på länken och skriva under namninsamlingen! Tack för ditt stöd!

Namninsamling för Bättre Avtal vid Handel med Nordamerikanska Aktier

I namninsamlingen så kan du hitta mer information om Varför jag startat den här en namninsamling för bättre avtal vid handel med nordamerikanska aktier. Främst så handlar det om att slippa betala en hög månadsavgift för att kunna sköta sin handel smidigt och enkelt.

Det handlar även om att slippa behöva ringa in en order som inte bara är krångligare än att handla på nätet utan som även medför ett mycket högre courtage när man vill handla på en mindre Nordamerikanska marknad.

Dela hemskt gärna insamlingen till alla som du tror skulle kunna vara intresserade av den så att vi får så många underskrifter som möjligt och använd gärna hash-taggen #NAaktieavtal! Tack igen!

4 thoughts on “Namninsamling för Bättre Avtal vid Handel med Nordamerikanska Aktier

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.