Pepins Stakeholder’s Clubs ger dig direktkontakt med ledningen

Pepins är inte bara en handelsplats för onoterade bolag som drivs av delägarkraft. Det är också en utmärkt plattform för att kunna hålla kontakten med ledningen i bolagen man investerar i. Har du hört talas om deras Stakeholder’s Clubs tidigare? Jag är mäkta imponerad av den funktionen.

På deras plattform så finns som sagt Stakeholder’s Clubs. Det är forum där du kommer i direktkontakt med ledningen i bolagen. Du behöver inte investera i ett bolag för att kunna ta del av deras Stakeholder’s Clubs.

Jag har som du kanske redan vet investerat i Pepins, FrilansFinans och UrbanGreen.

I bägge FrilansFinans samt UrbanGreen:s forum har jag gjort inlägg och fått bra och snabba svar från antingen ledningen eller andra investerare.

När jag handlar via till exempel Avanza så har jag ju inte den möjligheten utan då måste jag skicka e-mail till respektive bolags support. Konversationen ser inte andra investerare och jag kan inte se andra investerares frågor och diskussioner med bolagen.

Hos Pepins så är allt det samlat på ett och samma ställe vilket gör informationen lättillgänglig och det är kul samt lärorikt att kunna läsa andra investerares frågor och svaren på deras frågor.

Jag tycker att det är en grymt bra funktion och jag ser fram emot att investera i flera emissioner via Pepins plattform. Just nu så är det tre investeringsmöjligheter öppna men det är ingen som jag kommer att investera i.

Buyersclub ska dock öppnas för handel i februari månad och med tanke på hur mycket e-handeln växer så kanske det blir ett spekulativt köp där. Först och främst så inväntar jag dock mer info om själva emissionen och hur upplägget ser ut.

Mest av allt så vill jag veta deras värdering inför ett eventuellt köp men det bör komma information om det inom kort.

Du behöver som sagt inte ha köpt in dig i ett bolag för att läsa i deras Stakeholders Club så kika in på Pepins nu och se hur det ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.