Portföljen på rätt väg -Sammanfattning V. 10

Ska fylla på portföljen igen

Som vissa av er vet så investerade jag inget i portföljen, dvs. båda portföljerna, under december, januari och februari. Under veckan som kommer, vecka 11, så kommer jag att ta igen för december i båda portföljerna. Det är skönt att vara på rätt väg igen!

Portföljerna går ju faktiskt rätt så bra eftersom att dem redan ligger på över 10% i avkastning. Målet är att hålla minst 10% avkastning varje år. Så att dem redan ligger i nivå med målet är härligt med tanke på att portföljerna startades i juli och är tänkta att vara långsiktiga.

Förhoppningsvis så blir det även roligare att följa bloggen nu när portföljerna fortsätter att öka i storlek. Så det är ju en win-win på alla sätt och vis. Vi får bara hoppas att trump inte bestämmer sig för att invardera Mexico eller något annat dumt så att världsmarknaden kraschar. Fast det gör den snart ändå enligt vissa, time will tell.

På Gran Canaria

Varma vindar från Afrika sveper in över ön just nu och gör så att vinden känns mer som en hårtork. Inte det härligaste blandat med lite sand men det blir åtminstone varmare. Nu är det också karneval här nere, världens näst största så det ska bli roligt att se hur den är. Nu till det roliga!

Utdelningsportföljen

Nu i veckan fylldes portföljen äntligen på igen! Nästa vecka så fyller jag på portföljen igen vilket blir investeringen som egentligen skulle skett i december. Innehaven har inte rört sig särskilt mycket sedan förra veckan. Nu är det inte heller långt kvar tills en del utdelningar börjar trilla in, dock väldigt lite än så länge men ändå.

Såhär ser det ut idag:

Utdelningsportföljen

Såhär såg det ut förra veckan:

Portföljen med aktier

Fondportföljen

Även denna portfölj fylldes på och nu ska saker och ting återgå till det normala med månatliga påfyllningar. Härligt!

Innehaven i sig har inte haft särskilt mycket för sig under veckan som gått. Slow and steady wins the race!

Såhär ser det ut idag:

Fondportföljen

Såhär såg det ut förra veckan:

Portföljen med fonder

Lendify

Inget nytt att rapportera här för denna vecka!

Alla lånen som jag har igång just nu:

Lendify


Hur var Din vecka på börsen? Skriv gärna och berätta.

Tack för att du läser och lycka till med nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.