Schakt och Transporttjänster

Jarnbros Åkeri

Har du måhända ett stort lass med jord som behöver transporteras bort från tomten? Eller har du kanske just avverkat ett skogsparti och behöver virkestransport? Kanske behöver du köpa jord, makadam eller krossmaterial till ett projekt på gården?

Transporter av olika slag

Jarnbros Åkeri har fordon som är anpassade för alla typer av utmaningar. Tack vare deras goda erfarenhet och breda tillgång på fordon så kan man transportera det mesta som finns.

Vare sig du ska hämta och köra bort något eller behöver beställa nytt material så har man möjlighet att stå till tjänst. Så nästan vad som helst som du kan tänka dig i transportväg kan du få hjälp med. Man genomför bland annat:

  • Asfaltstransporter
  • Anläggningstransporter
  • Transporter med farligt avfall
  • Virkestransporter
  • Lastväxlartransporter
  • Med många flera!

Köpa jord eller annat material

Om du istället behöver köpa olika slags material till exempel jord eller liknande så kan man också stå till tjänst. Jarnbros Åkeri säljer till exempel makadam, halkstopp, krossmaterial med mera. Och man har både privatpersoner och företag som kunder.

Så vare sig du ska bygga en ny tomt eller anlägga en ny gräsmatta så har man det som krävs för att ditt projekt ska lyckas.

Deras lastbilar som är fullt lastade med släp kan leverera material som väger upp till 40 ton.

Så man behöver alltså allt som oftast inte åka flera vändor. Vilket givetvis gör det hela enklare att planera och smidigare att utföra.

Proffs på transport- och anläggningstjänster

Tack vare att man har flera olika slags fordon som möjliggör alla möjliga slags transporter och lösningar samt god erfarenhet inom branschen så är man ett framstående val för den som behöver transportera eller köpa in tunga laster av material.

Visst kan man ofta krångla till det och lösa saker själv men varför åka 30 turer till tippen när du kan få med allt på en och samma lastbil? Då vet du att allting även sköts tryggt och utförs av proffs.

Läs mer om transport av jord på deras hemsida redan idag och kontakta Jarnbros Åkeri för att se exakt vad du kan få hjälp med kring dina projekt. Låt experterna göra jobbet medan du sköter resten.

Tack för att du läste inlägget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.