Spara pengar på en begagnad bil

Tofta Bil

Istället för att slänga ut en stor summa på en sprillans ny bil så kan man spara pengar på en begagnad bil. Då får man mer pengar över till annat och gör man en bra affär så får man mer bil för pengarna.

Det är många som drar sig för att köpa just begagnade bilar. Oftast så är detta på grund av att man hört olika skräckhistorier. Och ja, det finns en hel del att tänka på när man ska köpa en begagnad bil.

Men så länge man ser till att allting sköts ordentligt så ska man inte behöva oroa sig.

Istället så kan det bli en riktigt bra affär att köpa en begagnad bil istället för en helt ny. Det är riktigt härligt med en ny bil men att spara pengar på en begagnad bil kan vara just det som budgeten behöver i det här ekonomiska klimatet.

Eller varför inte jämföra utbudet inom både nya och begagnade bilar? Hos till exempel Tofta Bil så kan man köpa både begagnade och nya bilar, så där får man det bästa av två världar.

Bilhandlare i Kristianstad och Skåne

Hos Tofta Bil så kan man även få hjälp med service av sin bil eller med mer allmän rådgivning. Så tveka inte att höra av dig eller att åka förbi om du har frågor eller funderingar.

Jag vet själv hur det är med bilar, det är inte alltid så lätt att veta varken ut eller in så då är det skönt att kunna rådfråga en expert.

Plus att när man är på besök hos företaget så kan man ju även ta en titt på utbudet som finns. Nybilsutbudet som Tofta Bil erbjuder innefattar kända och stabila varumärken som Citroen, Mitsubishi och Iveco.

Iveco

Iveco har till exempel perfekta företagsbilar eller och större skåpbilar som även passar för privat bruk. Bolaget har satsat stort på att kommunikation ska vara så enkel som möjligt i deras fordon. Man har bland annat tagit fram följande möjligheter:

  • Iveco Driver Pal: med Amazon Alexa – Underlättar när du kommunicerar med ditt egna fordon samt andra förare
  • MyIvceo-Funktion: Få information i realtid om fordonets status samt en massa andra bra och viktiga funktioner.
  • MyCommunity-Funktion: Få stöd och information från förarnas communityn.

Citroen

Citroen fokuserar också mycket på teknik och innovation. Man ligger i framkant när det kommer till att utveckla och ta fram tekniskt avancerade fordon.

En häftig och smidig funktion som Tofta Bil erbjuder ihop med Citroen är att du kan designa din egen bil. Konfigurera din nya Citroën precis som du vill ha den.

En bra idé är att kika in deras hemsida ofta eftersom att Tofta Bil har ofta har olika slags kampanjer som kan göra ditt bilköp betydligt billigare.

Besök Tofta Bil och hitta din nya, eller begagnade, bil redan idag!