Sluta röka med hjälp av E-Cigg

E-cigaretter kan vara väldigt behjälpliga när man vill sluta röka vanliga cigaretter. Genom att sakta men säkert fasa ut rutinen och behovet av en vanlig cigarett med hjälp av en E-Cigg så har många lyckats bli rökfria.

Vissa saker fungerar olika bra för olika människor. För vissa så fungerar nikotinplåster, nikotintuggummin, nikotinsprayer och andra produkter inte alls när man vill avvänja sig med rökningen.

Då passar E-cigg väldigt bra eftersom att man kan stilla sitt nikotinbegär men ändå komma bort ifrån många av de farligaste aspekterna med att röka cigaretter.

Just att man själv kan välja styrka och smak mycket enklare gör det även lättare att reglera hur mycket nikotin man får i sig.

E-cigg är ett alternativ till vanlig rökning, ett i mina ögon hälsosammare alternativ eftersom att man inte förbränner något och drar ner rök i lungorna utan istället andas in ångor.

För många personer så verkar det även vara så att det är enklare att sluta att röka, om man först går över från vanliga cigaretter till just E-Cigg.

Det är nog inte många som skulle argumentera emot att nikotin är väldigt beroendeframkallande, det är ju ingen hemlighet och det är ett faktum att många har väldigt svårt att sluta röka vanliga cigaretter.

Att det då finns hälsosammare alternativ som man kan använda sig av för att avvänja sig är riktigt bra och om jag förstått det hela rätt så är E-ciggen betydligt bättre för hälsan än vad vanliga cigaretter är.

Sluta röka med hjälp av E-Cigg

Swecig är en onlineaffär där du kan köpa just olika sorters E-Cigg och massor med tillbehör till dessa. Det finns även gott om hjälp och tips till nybörjare som vill gå över från vanliga cigaretter till E-Cigg.

Man har till exempel ett stort urval av produkter på hemsidan, bland annat i form av E-Liquids i möjliga olika slags smaker men även ett brett urval av olika slags E-Cigg och mera.

Affären skapades av personer som själva har lyckats blivit rökfria med hjälp av E-Cigg och som nu vill hjälpa andra att lyckas med att nå samma mål. Ett mål som väldigt många i samhället kämpar med att nå.

Så om du också funderar på att sluta röka vanliga cigaretter och är intresserad av E-Cigg eller om du bara vill lära dig mer om vad det är och hur det fungerar, surfa in till Swecig och läs mer på deras hemsida.

Tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.