Smartare rekrytering inom teknik och IT

Intenso

Intenso är ett rekryteringsföretag som fokuserar på att hitta de bästa möjliga kandidaterna inom teknik och IT.

IT-sfären växer ständigt ju mer samhället digitaliseras. Steg för steg så skapas det nya roller för nya situationer och teknologier. Att hänga med i svängarna som arbetsgivare kan vara svårt. Därför så är det skönt att kunna förlita sig på experter inom rekrytering.

Med Intensos hjälp så får du kontakt med de kandidater som passar just din situation bäst. Intenso väntar inte på att den perfekta kandidaten ska uppenbara sig, utan de ger sig ut och letar och hittar dig din perfekta kandidat, eller kandidater för den delen.

Stabil och pålitlig partner genom hela processen

Så hur gör man det? Jo bland annat genom att:

 • Vara en pålitlig helhetspartner och rådgivare genom hela rekryteringsprocessen
 • Man har specialiserade rekryteringskonsulter med omfattande erfarenhet inom teknik och IT
 • Erbjuda fullständig transparens vilket ger kunden insikt i varje steg av arbetet
 • Använda effektiva sökverktyg och omfattande nätverk för att nå exakt rätt kandidater.
 • Man skapar skräddarsydda, kostnadseffektiva lösningar anpassade efter kundens unika behov.
 • Använda sig av attraktiva annonser och kampanjer skapas av vår marknadsavdelning och riktas mot målgruppen.

Proffs på att hitta proffs

Tack vare just sin gedigna erfarenhet inom sektorn och rekrytering så har man byggt upp ett starkt namn som lockar till sig nya förmågor.

Det som särskiljer Intenso är deras engagemang för transparent kommunikation och snabb respons, vilket skapar en smidig och effektiv rekryteringsprocess. Dessutom erbjuder de skräddarsydda lösningar som passar varje företags unika behov.

Med Intenso får du inte bara en rekryteringspartner, du får en strategisk allierad som delar ditt mål att bygga en framgångsrik arbetsstyrka.

Om du letar efter en ny medarbetare så tveka inte utan kontakta ett klockrent val av rekryteringsföretag och få hjälp redan idag.

Lediga jobb hos Intenso

Intenso har det bästa av två världar. För man letar inte bara nya kandidater åt företag utan man har även ett bra sökverktyg på sin hemsida för dig som just nu söker en ny arbetsplats.

Du hittar deras sökverktyg för lediga jobb på deras hemsida och där kan du snabbt och enkelt se om du hittar en tjänst som lockar och passar just dig.

Förutom att välja befattning så kan du även söka per kategori och platsbaserat, allt för att underlätta i letandet.

I skrivande stund så finns det flera lediga jobb där, här är ett axplock utav möjligheter:

 • Lead Engineer El / Automationsingenjör till Pidab
 • Mjukvaruutvecklare till Unjo AB
 • Montör till Norvatek
 • D365 CE Specialist till Nord-Lock International
 • Servicetekniker till Kaeser Kompressorer AB
 • Junior teknisk säljare till Klippan Safety AB

Som du kan se så är urvalet brett och det finns alla möjliga slags jobbmöjligheter inom teknik och IT att ta del av där.

Här slipper du skicka iväg ditt CV till företag som verkar vilja gömma sig bakom en anonym rekryteringsprocess och som aldrig svarar.

Jobbsökande på rätt sätt

För det första, glöm tråkiga och opersonliga ansökningsprocesser. Intenso har förstått att varje kandidat är unik och har skapat en plattform som låter din personlighet och potential skina. Här blir du inte bara en ansökan bland många, utan en individ med en berättelse och kompetenser som verkligen uppskattas.

Den användarvänliga gränssnittet gör att du smidigt kan bläddra genom de lediga jobben och hitta den perfekta matchningen för dig. Och tro mig, utbudet är imponerande! Oavsett om du är en erfaren professionell eller ny inom ditt område, finns det något för alla på Intenso.

Så surfa in på hemsidan redan idag och hitta ditt nästa drömjobb bland Intensos lediga jobb. Vem vet vad för äventyr som väntar dig i ditt nästa kapitel i livet?

Tack för att du läste inlägget!