Snabba Mobilreparationer

Oavsett hur försiktig man är så kan olyckor hända och det är inte ovanligt att mobiltelefoner far i golvet. Har man då lite otur så kan till exempel skärmen spricka eller någon annan slags skada uppstå, då är det bra att man kan få hjälp snabbt och enkelt.

Hos PhoneHero så har man specialiserat sig på att laga iPhones med trasigt glas eller andra skador. Det betyder att du kan få bra hjälp snabbt när det behövs. Använder man till exempel sin telefon mycket för arbetet så vill man ju gärna inte vara utan den längre än nödvändigt.

Bor du i Stockholm, Malmö eller Göteborg så kan du kontakta en av företagets serviceverkstäder nära dig för att snabbt och enkelt boka en tid. Har du en inbokad tid så brukar ett skärmbyte eller byte av batteri att gå snabbt, oftast mellan 10 till 30 minuter.

Man erbjuder även drop-in besök utifall att det skulle behövas plus att du inom Stockholmsområdet kan få hjälp på plats vid behov. På så sätt så behöver du inte ens skicka in eller åka iväg för att få telefonen lagad utan du behöver bara boka in en tid och invänta proffshjälpen.

spacer cannabis cannabismarknad cannabisektor medicinskcannabis marijuana medicinskmarijuana marijuanasektorn marijuanamarknad

Skulle det vara så att din telefon har blivit för skadad för att lagas så kan du kika in deras utbud av begagnande telefoner, med lite tur kan man göra ett kap genom att köpa second hand och det är även bättre för miljön att återanvända så mycket som möjligt.

Förutom att man har inriktat sig på att reparera iPhones så lagar man även iPads samt smartphones från Samsung och Huawei. Målet är att laga de flesta skadorna på under en timme! Detta för att du som kund skall slippa vänta onödigt länge på att få tillbaka telefonen eller plattan.

Så behöver du hjälp med att laga iPhone eller liknande så bör du helt klart besöka PhoneHero för att se hur du kan få bästa möjliga service så fort som möjligt.

Tack för att du läste inlägget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.