Tessin – Direktinvestera i fastigheter

Tessin.se är en tjänst som låter dig direktinvestera i fastigheter via deras crowdfundingplattform. Du erbjuds möjligheten att få 9-13% genomsnittlig avkastning utan avgifter. I vissa projekt så är det även låg minsta investering för den som vill testa och se hur det fungerar.

En av fördelarna med att direktinvestera via crowdfunding är att man slipper mellanhänder vilket ofta gör att man som i detta fall slipper avgifter.

Genom fyra enkla steg så kan du börja investera i olika fastighetsprojekt. Du behöver bara Utforska, Investera, Följa och Få Avkastning.

Nyhetsbrev

Gå med i deras nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad. Då får du fortlöpande information som rör nya möjligheter att direktinvestera i fastigheter.

Varför Tessin?

Tessin passar dig som vill direktinvestera i konkreta fastighetsprojekt med god avkastning. Via plattformen så får du tillgång till möjligheter som tidigare krävt mycket kapital och ett stort nätverk med kontakter. Fastighetsprojekten är oberoende från svängningar på finansmarknaden vilket gör det till ett bra medel för att diversifiera en portfölj.

Tessin direktinvestera i fastigheter

 

Om Tessin

Tessin Nordic AB grundades av Jonas Björkman, Erik Nordin och Niels Bosma 2014. Tillsammans har de arbetat i ett flertal större fastighetsrelaterade transaktioner och kapitalresningar.

Tessins tjänst är som sagt en crowdfundingplattform som tillåter småsparare och investerare utan nätverk att direktinvestera i fastigheter till god avkastning. Det är ett sätt att investera på som blir vanligare och vanligare.

Jag har hört mycket gott om Tessin men jag har själv ännu inte investerat i något projekt. Tids nog så ska jag göra det, tills dess så håller jag mig uppdaterad via nyhetsbrevet.


Har du investerat via Tessin? Skriv gärna och berätta!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Igår skrev jag om en tjänst som är ny för mig att skriva om. Nämligen Tessin där man kan direktinvestera i fastigheter. Jag har siktat in på mig på att investera via Tessin tids nog. Läs mer om Tessin Här. […]

trackback

[…] Lendify – Pepins – Tessin […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers