Urbangreen rustar för tillväxt med nyförvärv

Det onoterade aktiebolaget Urbangreen rustar för tillväxt med fyra stycken nyförvärv. Bolaget siktar på att fortsätta generera tillväxt och geografisk spridning under 2021. Som aktieägare i bolaget så r jag förhoppningsfull inför framtiden.

Jag äger aktier i bolaget Urbangreen som inlägget handlar om.

Att Urbangreen rustar för tillväxt tycker jag låter väldigt bra och det verkar falla rätt in i tiden. Sedumodlingarna växer sig större och större för var dag som går och bolaget verkar växa på i rask takt.

Med tanke på att man arbetar med gröna taklösningar så är det logiskt i mina ögon att man rekryterat personer med erfarenhet från försäljning, bygg- och fastighetsbranschen.

Enligt Urbangreen så skall rekryteringarna också göra att man etablerar sig i västra Sverige. Något som förhoppningsvis kan leda till ännu fler avtal och affärskontakter.

spacer

Två av nyförvärven är erfarna säljare medan man även anställt en snickare och en projektassistent. Alla har de ett intresse för klimat- och hållbarhetsfrågor, annars vore det ju konstigt att jobba hos UG.

VD:n Therese Lundstedt sade följande om nyheten att Urbangreen rustar för tillväxt:

”Det finns inget bättre än att utöka teamet med nya drivna, engagerade och erfarna medarbetare. Att vi därtill etablerar närvaro i även västra Sverige är viktigt för vår fortsatta tillväxt. Vi hoppas att västkusten tar emot oss med öppna armar”

Jag hoppas och tror att arbetat kommer att rulla på i god takt. Nyförvärv är inte bara möjligheter utan innebär ju också högre kostnader, så jag hoppas att man rekryterar i lagom takt så att säga.

Det känns fortsatt lovande och bra att ha investerat i ett bolag som arbetar med gröna lösningar i stadsmiljöer. Även om resan började knackigt så verkar det se bättre och bättre ut för bolaget.

Källa / Läs Mer:

Tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.