Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform

Jag investerar som du säkert redan vet om du följer bloggen i P2P-lån via Savelends plattform. Det innebär att jag har en personlig inbjudningslänk att dela med mig av som ger dig en välkomstbonus för Savelend. Med länken kan du ”få” upp till 600 kr som ny medlem beroende på hur mycket du investerar inledningsvis.

Min personliga inbjudningslänk till Savelend

Här nedanför kan du se exakt hur mycket du behöver investera inom dina första 30 dagar som medlem på plattformen för att få bonusen:

”Bjud in din vän och få upp till 600 (SEK) vardera!

Du och din vän får bägge inbjudningsbonusar när din vän skapar ett konto och fullföljer villkoren nedan inom 30 dagar.

5 000 (SEK) = 200 (SEK) Vardera
10 000 (SEK) = 400 (SEK) Vardera
20 000 (SEK) = 600 (SEK) Vardera
(dvs. investerar du 5 000 kr får vi 200 kr osv.)”

I mina ögon så är det en generös välkomstbonus för Savelends plattform som gynnar nya investerare. Dock så är jag ju självklart objektiv då jag gärna vill att du går med och blir medlem vilket skulle ge mig bonuspengar.

Sätter du in 20 000 kr din första månad så får du i princip 3% i direktavkastning, det är fint! Om du ska investera långsiktigt, något jag förespråkar starkt att du gör, så är det en välkommen startknuff i början.

spacer

Välkomstbonus för Savelend

Det kostar ingenting att vara medlem på plattformen utan det man betalar i avgift betalar man endast på sin avkastning. Om du undrar mer om vad P2P-lån är för något så föreslår jag att du läser följande inlägg som jag har skrivit: Vad är P2P-lån?

Välkomstbonusen kan du endast använda en gång men när du själv har gått med så får du också en egen länk. Denna kan du använda för att bjuda in andra medlemmar, till exempel vänner som är nyfikna på plattformen.

Jag hade avvaktat med att bli medlem tills jag faktiskt bestämt mig för om jag ska gå in med pengar eller inte. På så sätt riskerar du inte att gå med, vänta mer än 30 dagar och missa din välkomstbonus.

På min blogg kan du följa mitt investerande via plattformen där jag månadssparar och ämnar göra det i många år framöver. Jag hoppas att du kommer att gilla plattformen lika mycket som jag gör!

Min personliga inbjudningslänk till Savelend

Tack för att du läste inlägget ”Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen
0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] se hur det går! Glöm inte att hämta ta vara på din bonus om du är nyfiken på plattformen: Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform. Jag tycker att P2P-lån är ett intressant alternativ till […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x