Veckorapport V 1 2022 – Spridda skurar

Veckorapport V 1 2022 är alltså årets första veckorapport för bloggen. Man kan utan tvekan konstaterade att det är spridda skurar. GratisPortföljen köttar på rejält uppåt. Fonderna däremot har gått ned på minusresultat. Det blir lika spännande som läskigt att se hur börserna ter sig tiden som kommer.

Lånen hos Savelend

Hos Savelend så händer det nästan bara saker runt löning. I övrigt så är det lite händelselöst där, vilket faktiskt inte är så farligt. Det är skönt att ha något som tuffar på sakta men säkert åt rätt håll. På senare tid har utlåningsfrekvensen varit hög och det gillar jag rejält.

Så här ser investeringsgraden ut för mitt konto med P2P-lån just nu:

Veckorapport V 1 2022 investeringsgrad hos Savelend

En annan sak jag har lagt märke till är att lånen börjat bli i mer än bara konsumentkrediter. Det gillar jag verkligen för det känns som en viktig aspekt för att diversifiera lånportföljen bättre. Förhoppningsvis så kommer det fortsätta på samma sätt. Helst så skulle jag nog se att konsumentkrediter uppgör mest cirka 50% av lånen.

Söker du alternativ till börsen? Ge Savelend en chans: Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform.

Portföljen hos Savelend

Fonderna hos Savr

Ja här har det varit brutalt på sistone, riktigt brutalt. Men så kan det vara, det lär inte sluta skaka på börsen på ett bra tag och jag fyller helt enkelt på månadsvis ändå. Det är skönt att veta att jag betalar lägre avgifter hos Savr än hos till exempel Avanza. Ibland får man vara glad för det lilla!

Den här portföljen är långsiktig och jag ämnar inte sälja av den förrän om fem till tio år. Men under den tiden så är det inte omöjligt att jag byter fonder då och då. Detta är dock något jag inte tänker göra förrän tidigast nästa år. På så sätt får dessa gott om tid på sig att bevisa sig värdiga en plats i min fondportfölj.

Vill du också betala lägre avgifter för samma fonder? Öppna ett konto hos Savr: Få 100 kr i Swedbank Robur Ny Teknik.

Veckorapport V 1 2022 läget för fonderna

GratisPortföljen köttar på Veckorapport V 1 2022

Den här portföljen gör mig verkligen glad att kika på nästan varje vecka. Sakta men säkert tuffar den på och fortsätter generera utdelningar. Frågan är hur väl den kommer stå sig nu när det skakar till på börserna. Nästa vecka kan den mycket väl ha tappat, men man ska leva i nuet!

GratisPortföljen första veckan år 2022

Vermilion Energy fortsätter att återhämta sig mot högre nivåer, något som drar upp hela portföljen. Så här ser resultatet ut för innehaven just nu:

Veckorapport V 1 2022 gratisportföljens innehav

Jag är faktiskt inte säker på exakt när jag kommer att börja hämta hem vinst i Vermilion. Helst vill jag inte göra det förrän aktien är värd 20 till 30 dollar. Sen så ska jag omplacera pengarna i befintliga innehav samt möjligtvis ta in ytterligare en månadsutdelare.

Men först så ska jag utöka i 2020 Bulkers så att den också ligger på inköpsvärde 2000 kr.

Pengarna i portföljen kommer från cashback-erbjudanden, bland de enklaste pengarna som man kan tjäna ihop. Du kan läsa mer om det här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 1 2022 – Spridda skurar”, god fortsättning och ha ett grymt år nu!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.