Veckorapport V 10 2022 – Uppåt i GratisPortföljen

Söndag igen! Det betyder att det är dags för Veckorapport V 10 2022. Kortfattat kan man säga att fonderna har gått back. GratisPortföljen däremot har tuffat på vidare uppåt och är nu värd över 23 000 kr.

P2P-lån hos Savelend

Hos Savelend där jag investerar i P2P-lån så har det varit en lugn vecka. Det brukar nämligen mest hända saker där runt löning. Men en väldigt rolig sak jag såg nu är att jag har 100% investeringsgrad.

Tack vare det så arbetar alla pengar jag lagt in på plattformen fram mer avkastning just nu. Förhoppningsvis så fortsätter det på den här nivån så att inget kapital ligger och skvalpar i onödan.

Den 25:e så investerar jag 1500 kr till i form av månadssparande. Det ska bliv väldigt intressant att se hur det här artar sig om ett par år. Eftersom att jag återinvesterar avkastningen så hoppas jag att ränta-på-ränta effekten ska arbeta på fint.

Men den som lever får se hur det går! Glöm inte att hämta ta vara på din bonus om du är nyfiken på plattformen: Välkomstbonus för Savelend P2P-Plattform. Jag tycker att P2P-lån är ett intressant alternativ till börsen.

Det svänger inte lika mycket om lånen som det gör på börsen av och till. Så det blir lugnare tempo men på lång sikt tror jag det kan bli riktigt fint.

P2P-lånen hos Savelend

Fonderna har det tufft veckorapport V 10 2022

Portföljen med fonder som jag har hos Savr hade återhämtat sig en aning förra veckan. Men den här veckan har det gått ned igen. Läget på börsen får mig inte direkt att tro att det här kommer ordna upp sig inom kort.

Kriget i Ukraina ser inte ut att ta slut någon tid snart och det kommer att påverka börsen länge. Men det är bara att fortsätta att handla på månade efter månad. Ska man investera så ska man göra det långsiktigt.

Det ökar chansen att lyckas rejält eftersom att svängningar inte är ovanliga. Samtidigt så brukar det förr eller senare fortsätta att gå upp. Frågan är hur lång tid det tar. Men men, jag har inte bråttom utan det får rulla på som det gör nu.

Köp efter köp, månad efter månad, så ökar jag på innehaven. Jag har fonderna hos Savr eftersom att man betalar en mycket lägre avgift där jämfört med till exempel Avanza. Du kan läsa mer om det i det här inlägget: Savr vs Avanza.

Du kan läsa mer om det i det här inlägget: Savr vs Avanza.

GratisPortföljen tuffar på uppåt

Jag börjar bli bortskämd med den här portföljen, den rullar verkligen på av sig självt just nu. Det är fascinerande att pengarna jag investerat har jag fått från cashback-erbjudanden. Och nu tjänar de pengarna in ännu mer pengar åt mig. Alla tiders.

Efter att länge legat sämre än index så har portföljen nu kört om index med råge. Frågan är om det här kan fortsätta hålla i sig eller om det kommer bli tristare tider framöver. Vi får helt enkelt se, självfallet hoppas jag på att det fortsätter upp.

GratisPortföljen tuffar på uppåt

2020 Bulkers har gått väldigt fint sedan inköpet och är redan 25% upp. Plus att den levererat fina utdelningar, även om de sänkts på sistone.

Exchange Income Corp gynnas verkligen inte av höjda oljepriser så där kan jag tänka mig att kursen kommer gå i sidled ett tag framöver. Vermlion Energy däremot har ökat rejält tack vare just höga oljepriser.

TransAlta Renewables har också återhämtat sig en aning sedan den låg runt -18%. Skönt att se, förhoppningsvis kan den också snart visa blåa siffror i portföljen.

Veckorapport V 10 2022 GratisPortföljen

Jag siktar på att ta hem vinst i Vermilion runt 30-35 dollar per aktie. Det kommer nog inte hända på ett tag eftersom att oljepriser gått ned rejält nu. Men med lite tålamod så!

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 10 2022 – Uppåt i GratisPortföljen”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.