Voi Elsparkcykel – Tre sätt som ger gratis åktid

Voi Elsparkcykel har dykt upp här och där i landet väcker ibland starka känslor och man verkar antingen hata eller älska dem. För den som vill testa elcyklarna eller få mera åktid utan att spendera pengar så finns det bland annat tre saker man kan göra.

Personligen så har jag än så länge ingen uppfattning om elsparkcyklarna eftersom att jag inte har provkört dem ännu, men det ska det snart bli ändring på.

Inför det så kikade jag igenom olika sätt att samla ihop gratis åktid på och det var faktiskt lättare än väntat, mycket tack vare RNs erbjudande för att bli medlem i Voi via deras hemsida.

Så om du också vill testa Voi, följ dessa tre steg så kommer du igång utan att spendera ett öre. Sparadkrona!

  • Gå in på deras hemsida och gör deras trafikskoletest. Detta är riktigt bra att göra eftersom att du dels går igenom lagar och regler för hur du får framföra elsparkcykeln samtidigt som du får krediter att åka för. Länk
  • Bli medlem via RewardNetwork – Detta ger dig 20 kr i cashback på hemsidan samt att du får 40 kr i APPen att åka Voi Elsparkcykel för. Länk.
  • I APPen så kan man bjuda in sina vänner och dela med sig av sin kod för att ge och få åktid. Den här länken och koden kan du använda så att du får gratis åktid om du inte redan har använt någon annans kod: Länk.
Spacer

Följer du alla dessa tre steg så kommer du att ha gott om åktid att nyttja för att klura ut vad just du tycker om Voi. Plus att det är ett perfekt exempel på när cashback-hemsidor har erbjudanden som ger mer än pengar.

Vill du få fler liknande tips och/eller prata med andra som samlar cashbacks så är du varmt välkommen till gruppen ”Vi som gillar cashback” på Facebook.

Kom ihåg att använda hjälm och köra försiktigt!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.