Aurora Cannabis Handelsstoppad

Som många av er säkert redan vet om så är aktien för Aurora Cannabis handelsstoppad just nu. Det är onekligen ett väldigt intressant läge och spekulationerna flödar fritt. En aktie kan bli handelsstoppad på grund av många olika anledningar och teorierna på olika forum är i detta fall mestadels positiva.

I en omröstning på Reddit Weed Stocks så tror 50 personer att aktien är handelsstoppad på grund av att Aurora Cannabis ska köpa ett annat bolag.

En förhoppningsfull teori som inte är omöjlig överhuvudtaget. Vi har sett det förut och kommer att få se det igen eftersom att det ingår i Auroras strategi att köpa uppkommande och lovande bolag.

Något som jag tycker talar emot den teorin är att handelsstopp för delgivning av uppköp av olika bolag oftast inte brukar vara i mer än ett par timmar. Men ingenting är omöjligt. Det som talar för denna teori i just det här fallet är att bolaget CBW(Cannabis Wheaton) också har handelsstoppats på börsen.

28 personer har röstat på att dem förväntar sig negativa nyheter. Inte heller det är omöjligt men det återstår helt enkelt att få se vad som är på gång.

Det enda som vi vet är att vi inte vet något men håll utkik för oavsett om det är positiva, neutrala eller negativa nyheter så kan vi få se att kursen påverkas.


Trevlig helg!

UPDATE: Handelsstoppet berodde lyckligtvis nog på ett uppköp av ett Tyskt bolag. Läs mer Här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.