Frankrike & Schweiz legaliserar + Canopys cannabischoklad

Sveriges styrande försöker allt de kan för att stoppa CBD-olja. Frankrike får istället förslaget att legalisera cannabis för att motverka den svarta marknaden. Schweiz regering vill förenkla för invånare att få tillgång till medicinsk cannabis och Canopy Growth Corp tar fram cannabischoklad.

I Europa går man framåt, men inte i Sverige inte. Nej här ska vi gå bakåt så länge vi bara kan. Det är tragiskt hur pass förlegad syn vi har på cannabis här. Övriga Europa skrattar åt lilla landet lagom Sverige som de senaste åren börjat göra allting baklänges.

Frankrike rekommenderas att legalisera cannabis

En kommission som på uppdrag av regeringen har meddelat regeringen att det vore ett stort misstag att inte legalisera cannabis. Man uppmanas att legalisera för att ta tillbaka kontrollen av den enorma svarta marknaden man skapat genom förbudet.

Deras rapport hette till och med “Cannabis: how to take back control” och man kom bland annat fram till att:

“The system of prohibition promised by France for the past 50 years has been a failure.”

Vilken överraskning… Rapporten nämner också att det bästa sättet att sälja cannabisen på vore genom statligt kontrollerade apotek, i form med Systembolaget. På så sätt kan man reglera och beskatta produkten på ett bra och tryggt sätt tänker man.

I rapporten finns även en del beräkningar. Förutom att en legalisering skulle skapa över 57 000 jobb så skulle det också inbringa uppemot 2.8 miljarder EURO genom skatteintäkter. Inte illa, kom igen nu Frankrike. Visa vägen för Sverige!

www.ihallandeinvest.se spacer

Schweiz förenklar för medicinsk marijuana

Tänka sig, ännu ett land i Europa har fattat något som Sveriges inkompetenta styrande inte förstått ännu: cannabis är bra. Schweiz regering har gått ut med en plan på att förenkla för patienter som vill få tillgång till medicinsk cannabis, framförallt patienter som lider av allvarliga sjukdomar och åkommor.

I landet finns det även förslag på att låta städer pröva på att legalisera rekreationellt bruk av cannabis. Det skulle ersätta det nuvarande systemet där man måste ansöka om tillstånd för att få tillgång till medicinsk cannabis.

“The proposal makes it possible for doctors to directly prescribe cannabis as part of their treatment,”

Schweiz ”Federal Health Office” kommer att starta en undersökning och studie för att besvara deras frågor om hur det skulle kunna gå till och om det skulle bli gynnsamt för invånarna.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Canopy Growth Corp gör cannabischoklad

Det är i Smith Falls, Kanada, som man planerar att börja producera choklad med cannabis. Eftersom att ätbara produkter inom kort blir lagliga på den kanadensiska marknaden så har bolagen börjat sikta in sig på att vara med tidigt.

Enligt bolaget så har man just nu kapacitet och licenser för att kunna producera uppemot 850 000 chokladkakor med cannabis i, varje månad med möjlighet att utöka produktionen.

Riktigt roligt med nya produkter och framförallt nyttigare sätt att få i sig såväl CBD som THC. Rökning är ju skadligt och om en brukare som brukar cannabis rekreationellt för fler alternativ som utesluter skadlig rökning så är det ju bara toppen.

En rolig fotnot är att anläggningen man nu skall göra cannabischoklad i sedan tidigare ägdes av chokladjätten Hershey.


Annons för NaturalHempLife

Försäljning av medicinsk cannabis prova CBD-olja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.