Investera i Aureum Life – Inga planer på notering

Jag passade på att kontakta det svenska bolaget som planerar att lansera en läkemedelsvariant av snus med cannabis. Den som är intresserad av att investera i Aureum Life får tyvärr vänta för bolaget har i dagsläget inga planer på att börsnotera sig. Läs svaren från bolaget här!

Eftersom att bolaget väckte ett enormt intresse så blev givetvis jag och många andra nyfikna på att investera i Aureum Life. Därför så kontaktade jag bolaget för att få klartecken i om och när det vore möjligt. Du kan se mina frågor och deras svar här nedanför.

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Mina frågor
  1. Har ni planer på en börsnotering?
  2. Många svenska investerare vill investera i ert bolag, har ni tankar på att göra någon emission?
  3. På allabolag.se så visar ert bolag inte direkt mycket aktivitet, vad beror det på?
  4. Produkten lär inte få säljas inom Sverige på lång tid, hur ser ni på det?
Bolagets svar

”Vi är i dagsläget inte i behov av extern finansiering och vi kommer inte att erbjuda allmänheten investeringsmöjlighet hos oss. Alltså några noteringsplaner finns i dagsläget inte.

För att en notering, eller att ta in externt kapital från eventuella investerare ska kunna vara möjlig över huvud taget så behöver Aureum Life och dess koncernbolag något mer substans.

En sådan substans kommer att vara på plats första kvartalet 2020, men det betyder inte att det kommer att finnas någon vilja eller behov från vår sida att göra en notering.

Detta också då med anledning av att man idag och tid framöver är, och kommer vara självfinansierade, dvs dagens 8 delägare skjuter till det kapital som behövs. Men nämnas ska att vi är uppvaktade av både småsparare samt stora investerare som har visat intresse för oss, vår vision och verksamhet, och det är vi naturligtvis mycket glada för.

Bolagen är relativt nystartade och har inget första verksamhetsår.

Aureum Pharmas produkter Aureteèn® och Aurenelin®, dessa två produkter är vad man kallar generiska läkemedel och proceduren hos läkemedelsverket för att få dessa godkända kan i ett värsta fall ta tid, kanske 3-6 månader, men under den tiden i väntan på ett godkännande av läkemedelsverket så kommer dom att finnas på den svenska marknaden på vad man kallar för licens, för föreskrivning.

Det finns dock andra tillstånd som också måste bli klara hos  läkemedelsverket och Aureum Pharma bör ha nödvändiga tillstånd klara nu  inom kort.” – John Larsen Presskontakt, Aureum Life

Investera i Aureum Life

Som ni kan se så kommer det tyvärr inte vara möjligt att investera i Aureum Life inom en snar framtid. Vi får bevaka bolaget från sidan och hoppas att man kan få lite liv i debatten i Sverige!

Läs mer om att investera i cannabis Här på bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.