Var Hittar Jag Info Om Bolagen?

Att ge sig in på en helt ny marknad med så många olika bolag kan vara överväldigande. Men ta ett djupt andetag och gå igenom bolagen ett i taget. Det behöver inte ta särskilt lång tid om du fokuserar på bolagen som är störst. I det här inlägget tänker jag dela med mig av var jag letar information och nyheter kring sektorn.

Knowledge is king sägs det ju och det kanske stämmer som mest på aktiemarknaden. Att veta var man ska leta kan spara en massa tid. Inte bara det, utan hittar du värdefulla nyheter snabbare än andra så kan du köpa in dig tidigare i ett bolag och tjäna mer pengar.

Just därför så är det viktigt att veta var man ska leta om man satsar stenhårt. Det går också bra att nöja sig med vad andra levererar men då får man stå ut med att inte vara först på bollen.

Jag letar information om bolagen på följande platser:

I mina ögon så handlar det också om att ge och ta. Ser jag någon som delar mycket och bra info utan att försöka hypa så tar jag mer än gärna kontakt med den personen.

Men akta er för personer som hypar hela tiden. Inte ens den här sektorn är så bra som vissa vill få den att låta. Och jag vill även sträcka ut ett varningens finger för er som sysslar med kryptovaluta.

Potocin är riktigt skit, undvik den som pesten. Det är en värdelös fork på Litecoin som inte kommer leda någonvart.

Visst kan saker och ting stiga i pris på kort sikt men den har inget värde i det långa loppet. Om någon försöker tipsa er om den så dra åt er öronen för den personen ger inget bra tips.

Lycka till med sökandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.