Händig och Gratis App för Kryptovalutor

Det är flera som har skrivit och undrat kring hur man enkelt och helst billigast kan följa utvecklingen för sin kryptovaluta. Äger man många olika och har kryptovalutorna i olika digitala plånböcker eller på olika exchanges så kan det bli mycket att sitta och kika igenom. Men det finns en gratis lösning.

Blockfolio diagram

Blockfolio heter appen som du kan ladda ner gratis till din mobil. I den så skapar du sedan en fiktiv kopia av din portfölj.

Det vill säga att du lägger aldrig in någon krypto i appen eller så utan du skriver bara in vad du har. Sedan så kan du enkelt följa utvecklingen för enskilda kryptovalutor eller översikten över alla dina innehav.

Jag har använt appen i ett par månader nu och tycker att den är suverän. Det skadar heller inte att testa eftersom att den ju som sagt är gratis.

Till höger så ser du hur det ser ut när man kollar på utvecklingen för portföljen i form av ett diagram. Det går alltså väldigt snabbt och enkelt att se hur det har gått för portföljen och det finns flera olika tidsintervaller att välja mellan.

En väldigt volatil marknad gör ju att det svänger väldigt mycket, just därför så förespråkar jag långsiktighet och riskspridning.

Till vänster så ser du hur det ser ut när man är på sidan där man ser översikten för sina innehav.

Det gör det väldigt lätt att se om man möjligtvis är översviktad i någon enskild kryptovaluta.

Ibland blir det lite krångel, som du kan se så har jag lagt in OMG/USD samt OMG/BTC just för att jag handlade OMG. OmiseGO, för olika valutor. Men men, lite huvudräkning är väl bara bra för skallen antar jag.

Men i alla fall, det var väl mest det som jag tänkte skriva om Blockfolio. Kika in på Playstore, jag tror att den finns på Appstore också, och ladda ned den och se vad du själv tycker.

Ha det bäst och lycka till med investeringarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.