Konvertera Kryptovaluta Utan Avgift

En av världens största exchanges låter dig nu konvertera kryptovaluta utan avgift. Det görs på direkten och man kan bland annat konvertera mellan LTC, BTC, ETH och många fler. Varför man låter kunderna göra det vet jag inte men jag klagar inte!

Så att du vet: Länkarna i inlägget är referral-länkar som ger både dig och mig en bonus om du går med via länken och använder CoinBase.

Det är kryptobörsen CoinBase som nu låter sina medlemmar konvertera kryptovaluta utan avgift. Tack vare det så kan man, om man nu önskar, försöka pricka in och rida på uppgångarna utan att behöva betala avgifter hela tiden.

Konvertera kryptovaluta utan avgift

Jag har inte sett att det går att göra genom deras APP till mobilen men det går att göra på hemsidan. Du går in på en valfri kryptovaluta och till höger kan du .konvertera kryptovaluta utan avgift. Såhär ser det ut:

konvertera kryptovaluta utan avgift 1

Du trycker helt enkelt på ”Convert” och sedan så kan du välja vilken kryptovaluta du vill konvertera till. Sen fyller di hur mycket som du vill konvertera, det finns en knapp man kan trycka på för att välja allt man har i just den kryptovalutan.

konvertera kryptovaluta utan avgift 2

Som du kan se så betalar du ingen avgift för att göra konverteringen. Vad är då haken? Jag antar att om det finns en hake så är det att istället för avgift så växlar man till en lite lägre kurs. Men jag är inte helt säker på att det är så, vem vet CoinBase kanske bara är good guys.

Så enkelt är det att konvertera kryptovaluta utan avgift via CoinBase, jag hade ingen aning om att det gick att göra förrän igår. Tack vare detta så slipper man krångel och avgifter. Om du till exempel tidigare ville sälja LTC(Litecoin) och köpa BTC(Bitcoin) så var du tvungen att sälja LTC till EURO för att sedan köpa BTC för EURO och varje transaktion hade avgifter.

Nu kan man istället konvertera direkt emellan kryptovalutorna, smidigt!

Tjäna kryptovaluta

På tal om CoinBase och att vara good guys, på deras hemsida så kan nu alla medlemmar, nya som gamla, tjäna kryptovaluta. Hur? Jo logga in på CoinBase hemsida på nätet och sen så klickar du på ”Earn crypto” på förstasidan. Då får du upp följande sida där du kan lära dig om och samtidigt tjäna kryptovalutor:

tjäna kryptovaluta gratis online

Där ser du vilka kryptovalutor som du kan tjäna in just nu. Det varierar från dag till dag och ibland dyker det upp nya så det gäller att hålla koll där av och till.

Bland annat så har man kunnat tjäna 50$ i Stellar Lumens, 10$ i EoS, 10$ i Dai och fler än så. Har du inte redan hämtat dina ”gratis”pengar så se till att göra det för det finns ett begränsat antal med platser. Det kostar dock ingenting vilket är riktigt schysst gjort utav CoinBase tycker jag.

Så nu vet du hur du kan konvertera kryptovaluta utan avgift och hämta in lite extrapengar i kryptovaluta! Gilla och dela gärna inlägget så att fler kan få ta del av informationen om du uppskattade inlägget. Tack för att du läste!


Cashback är återbäring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.