Tjäna kryptovalutor hos CoinBase

Ja det stämmer faktiskt, du kan tjäna samtidigt som du lära dig om olika kryptovalutor. Det kostar ingenting och tar inte lång tid. Allt man behöver göra är att logga in på sidan och sedan gå in på Earn. Nya och gamla medlemmar kan alla ta del av detta och tjäna kryptovalutor.

Ja allt du behöver göra är som sagt att gå in på deras hemsida för att hitta var du kan börja tjäna kryptovalutor. Länk till CoinBase(ref-länk).

Det är rätt så enkelt och det går fort att gå igenom ett par videos och frågor, framförallt med tanke på att svaret står nedanför videon.

Så du går till förstasidan, scrollar ned lite, trycker på earn och sedan väljer du den kryptovalutan som du vill lära dig mer om och tjäna mer av.

Under varje kryptovaluta så står det om man kan tjäna in den genom att lära sig om den och hur mycket man kan tjäna i dollar.

spacer kryptovaluta bitcoin altcoin litecoin ripple ethereum kryptovalutor krypto btc

I skrivande stund så kan man tjäna in 50$ i Stellar Lumens och 10$ i BAT. Det kanske är ett perfekt tillfälle att tjäna in lite enkla pengar genom att svara på frågor för att sedan sälja dessa och köpa bitcoin för?

Det är kul att CoinBase sprider kunskap och kryptovalutor samtidigt istället för att endast tillhandahålla handel på plattformen. Jag vet inte om det här är någon del av en kampanj eller något liknande i samverkan med personerna bakom de olika kryptovalutorna men kul är det i alla fall.

99.999% av alla sätt man kan tjäna kryptovalutor på brukar vara totalt värdelösa och tidsödande men här får man in pengar på sitt CoinBase-konto så fort man svarat rätt på frågorna.

Har du inte redan gjort det så kanske det är läge att logga in och hämta hem dina 60$ i olika kryptovalutor? Länk till CoinBase(ref-länk).


Har du läst inlägget ”Kom igång med ditt pensionssparande” och hämtat dina 50 kr i NOWO?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.