Omröstningar i gruppen för P2P-lån på Facebook

I det här inlägget så tänkte jag sammanställa en del frågor och dess svar från gruppen om P2P-lån på Facebook. Gruppen har runt 700 medlemmar så underlaget är inte det största men det kan ändå ge ett hum om vad svenska investerare i P2P-lån tycker.

Jag ställde frågorna av ren nyfikenhet för att se hur pass nöjda svenska investerare faktiskt är. Sen insåg jag att jag lika gärna kan sammanställa lite info och posta det här på bloggen så att ännu fler kan ta del av det.

Gruppen som frågorna har ställts i kan du nå Genom att Klicka Här.

Fråga 1: Vilken plattform använder du mest?

  • Lendify vann med 26 röster
  • Mintos fick 15 röster
  • Kameo fick 9 röster
  • Tessin fick 3 röster
  • Savelend fick 3 röster
  • Totalt: 56 röster

Lendify vann oväntat, det är rätt så förståeligt att de flesta börjar med den då den är enkel att använda. Plus att man är störst i Sverige så om det är någon P2P-plattform man hört talas om så är det förmodligen den. Förhoppningsvis så kan jag snart göra om den omröstningen fast då presentera ett betydligt större resultat tack vare många fler deltagare!

Spacer

Fråga 2: Är du nöjd som investerare?

  • Svar för Lendify: 9 nöjda, 8 neutrala, 5 missnöjda
  • Svar för Mintos: 13 nöjda och 1 missnöjd
  • Svar för Bondora: 2 missnöjda och 1 nöjd

Även här så var underlaget alldeles för litet för att egentligen dra någon slutsats men jag postar det här ändå för att i framtiden kunna göra liknande inlägg och då jämföra med detta.

Få verkar bli missnöjda genom att investera hos Mintos medan Lendify skapar delade känslor. Bondora däremot verkar behöva förbättra sig men det går inte att dra så stora slutsatser efter vad tre personer har röstat på.

Oavsett vad så hoppas jag att det var en lite rolig fingervisning om vad svenska investerare i P2P-lån tycker. Gå gärna med i gruppen Genom att Klicka Här för att lära dig mer om P2P-lån samtidigt som du diskuterar med andra investerare i samma investeringssätt.

Tack för att du läste ”Omröstningar i gruppen för P2P-lån på Facebook”!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

P2P-Plattformar

Söker du ett alternativ till börsen? Se mina omdömen för Bondora, Lendify och Mintos:

1 thoughts on “Omröstningar i gruppen för P2P-lån på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.