Relativt ny plattform för P2P-lån

En relativt ny plattform för P2P-lån grundades 2015 i Litauen. Historiskt sett så är deras avkastning 18% vilket är en av de högsta i Europa. Man har inga dolda avgifter eller kostnader för investerare. Läs mer!

Genom FinBees plattform för P2P-lån så kan du investera i personliga lån men också företagslån. Bolagets mål är att noga välja ut säkra och bra lån för investerarnas skull.

Bolaget är också fullt licenserade och sköts under övervakning av Bank of Lithuania. Man har licenser för P2P-lån samt för crowdfunding samt för att hantera pengar elektroniskt.

För att undvika bedrägerier eller osäkra lån så skriver man varje lån genom personlig kontakt med låntagaren. Det ger ett extra lager av säkerhet för investeringarna. Inte bara det utan alla företagslånen är säkrade genom garantier från styrelserna i företagen. Klicka här för att gå till FinBee:s hemsida.

Cashback på investeringar i P2P-lån hos Mintos

Att välja plattform för P2P-lån

När man ska välja vilken plattform för P2P-lån som man vill välja så tycker jag att man ska kika på tre saker. Vad har man för garantier och säkerhet? Hur ser den historiska avkastningen ut? Hur väl förstår du sidan och hur väl fungerar dess funktioner?

Till exempel så är det ju mångt mycket skönare att kunna välja en pålitlig plattform för P2P-lån som också har en välfungerande autoinvest-funktion. Det vill säga att när din avkastning(återbetalningar) kommer in på kontot så investeras kapitalet automatiskt igen i lån enligt dina preferenser.

Ju bättre sådan funktion en plattform har desto bättre tycker jag att den är. Man skall inte behöva tvingas in i mindre bra lån bara för att autoinvest-funktionen inte tillåter än själv att välja till exempel lägsta % i ränta på lånen.

Det är samtidigt skönt att behöva slippa klicka runt tjugo tusen gånger för att hitta det man vill ha. Kika in FinBee, bli medlem kostnadsfritt, och se vad du själv tycker om deras sida och funktioner.


Har du kikat in svenska Lendify som också är en förmedlare av P2P-lån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.