FIREOF Cashbackkampanj hos Mintos

Ibland så vill olika långivare eller låneförmedlare sticka ut lite från mängden på en plattform. FIREOF cashbackkampanj hos Mintos är ett sådant tillfälle. Man erbjuder helt enkelt investerare att få pengar tillbaka om man investerar i lån som FIREOF givit ut.

FIREOF grundades år 2015 och påbörjade då sitt arbete med att bli en trovärdig långivare i Spanien. Lånen man ger ut säkras upp med att låntagaren lämnar deposition eller någon slags säkerhet.

Företaget har alla licenser som krävs och arbetar under insyn av Spanska finansmyndigheter. Lånen ger man ut genom etablerade låneförmedlare.

Det genomsnittliga lånet hos FIREOF ligger på 50 000 EURO och återbetalningstiden är mellan ett till fem år och betalas månadsvis. Lånen finnes hos Mintos(affiliatelänk).

spacer

FIREOF Cashbackkampanj hos Mintos

För att fler investerare ska få upp ögonen för deras lån samt för att allmänt sprida sitt namn så har man nu en cashbackkampanj hos Mintos. En cashbackkampanj fungerar som så att den som investerar i deras lån får tillbaka en viss del av summan.

I den här kampanjen så kan man få tillbaka upp till 2% på en investering i deras lån. Lånen behöver ha längre än 10 månader kvar för att kvalificera sig för bonusen.

Det finns fler krav för att man ska få tillgång till deras cashback. Man måste investera totalt minst 100 EURO i lån från FIREOF. Investerar man mer pengar i deras lån så får man en större cashback.

  • Investerar du mellan 100 till 499 EURO så får du 1%.
  • Investerar du mellan 500 till 999 EURO så får du 1.5%
  • Investerar du 1000 EURO eller mer så får du 2% i cashback.

Summorna måste investeras i just lån utgivna av FIREOF och investeringarna måste ske via Mintos plattform.

FIREOF har i skrivande stund inte så många lån ute på marknaden och lånen ligger på mellan 5.5 till 7 procent i ränta. Förmodligen så har kampanjen burit frukt och fått många att investera i deras lån vilket gör att få finns kvar.

Men kampanjen håller på till 14:e april och fler lår lär dyka upp så det skadar säkerligen inte att gå in och kika in utbudet av och till hos Mintos(affiliatelänk).


Beställ lyx-viner direkt till hemmet via nätet!
(affiliatelänk)

1 thoughts on “FIREOF Cashbackkampanj hos Mintos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.