Vinterstänga poolen – När är det dags?

notis om inlägget

Att bada är något som jag har tyckt om så länge som jag kan minnas. Vare sig det var på stranden i Sveriges kalla badvatten, på en varm strand utomlands eller i en uppvärmd pool. Tyvärr så bor jag i lägenhet så det blir inte mycket badande just nu, men om man nu har en hur vet när man ska vinterstänga poolen?

Faktum är att jag inte ens har ett badkar i min lägenhet, men det är ingen större förlust för badkar är rätt så tråkiga. Minst ska det vara en pool om jag själv får välja, då har man ju åtminstone plats att röra sig på. Då slipper man ligga raklång och bara skrumpna, även om det visserligen kan vara skönt det med ibland.

Jag kan tänka mig att många under sommaren har valt att investera i en pool. Nu kanske det inte är en investering som direkt ger särskilt mycket till avkastning i pengar. Men för sinnet och livskvalitén så är det helt klart en investering värd att kosta på.

Under pandemitider kan man ju inte resa lika lätt till stränder och bad. Då får man styra upp det hemma istället och är man sugen på det så är pool säkert något man funderar på att införskaffa. Men bara för att man har en så betyder det ju inte att man vet exakt hur den ska hanteras.

Till exempel, hur länge kan man ha den igång utan att riskera att skada den? Hur ska man stänga av den? Behöver man göra några åtgärder först? Är man ny poolägare så lär man ha en del frågor att kika upp när säsongerna ändras.

Dags att vinterstänga poolen?

Om du funderar över detta eller andra frågor om din pool så kan du kika in till Poolgiganten. Där vet man exakt när och hur man ska vinterstänga poolen eftersom att man har väldigt god erfarenhet inom branschen. På deras hemsida kan du lära dig mer om hur du tar hand om din pool, köpa tillbehör eller till och med beställa en pool.

Vem vet, om det gått tillräckligt bra på börsen kanske du kan tömma poolen på vatten och fylla den med pengar istället? Visst, det är svårt att mäta sig med Joakim von Anka men hur häftigt vore det inte att slänga sig i en pool med sedlar?

Tack för att du läste inlägget ”Vinterstänga poolen”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen