Kampanj för jämställdhet – kvinnor får välkomstbonus

Pepins som tillhandahåller en plattform för crowdfunding av onoterade tillväxtbolag slår ett slag för jämställd bland sina användare. Crowdfunding av onoterade tillväxtbolag betyder att bolagen tar in pengar från investerare utan att bolaget handlas på börsen. 

Pepins har noterat att det är 7 gånger fler män än kvinnor som äger aktier i ”Sveriges mest lovande företag”. Det vill man ändra på genom en kampanj som håller på fram till 11 mars.

Kampanjen är enkel att ta del av, alla kvinnor och tjejer som blir medlemmar fram tills deadlinen får 100 kr på sitt konto att handla för som en välkomstbonus.

Länk till Pepins

Jag tycker att det är en superbra kampanj som kan locka fler kvinnor till att investera och samtidigt förbättra jämställdheten på plattformen.

Fler företag ute i samhället som noterar samma ojämna nivå av ägande skulle kunna ta sig en funderare på om detta inte vore något att prova på.

Om du inte vet vad Pepins är för något så skynda dig att bli medlem för att ta del av bonusen och läs sedan i lugn och ro på kring hur upplägget ser ut.

Det här är ett perfekt tillfälle att bli medlem för snart kommer ett bolag, som jag tycker verkar vara väldigt lovande, Taku-Taku att noteras hos Pepins. Bolaget sysslar med vegansk konst och vill nu expandera inom Sverige genom att ta del av ägarkraften.

Så det är riktigt bra timing för den här kampanjen och det skadar ju aldrig med en hundralapp extra att investera. Så passa på och bli medlem och läs på om Taku-Taku!

Jag själv kommer utan tvekan att investera i deras nyemission och det ska bli väldigt spännande att dels följa deras resa men att sedan också gå och äta på deras restauranger.

Tummen upp till Pepins som slår ett slag för jämställdheten!

Gå med och få din bonus!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.