Taku-Taku öppnar ny restaurang 25 maj och har släppt en app!

Bolaget Taku-Taku som fokuserar på vegansk snabbmat öppnar inom kort en ny restaurang på Hötorget. Expansionen går synnerligen bra och trycket är högt på att bolaget ska etablera sig på fler orter. För tillfället så ligger fokusen på Stockholm.

Jag investerade i Taku-Taku:s nyemission via Pepins för att jag tror att bolaget ligger helt rätt i tiden. Snabbmatskedjor som Max hamburgare har till exempel börjat med veganska alternativ för att tillgodose sina konsumenters önskemål.

Öppningen på Hötorget är ett steg i rätt riktning och det känns helt rätt att man fortsätter fokusera på Stockholm i starten. När bolagets medarbetare blir varmare i kläderna så kan man börja sprida ut sig över hela Sverige.

Såhär säger deras VD, Sebastian Schauermann, om öppningen och situationen just nu:

“Med all medial uppmärksamhet har vi fått förfrågningar från hela Sverige om att etablera oss i deras lokaler. Vi fokuserar dock på Stockholm just nu och har flera intressanta förhandlingar och förfrågningar på väldigt fina lägen just nu. Vi återkommer när vi kan presentera nått konkret. Vi lanserade våran app i mitten av maj där du kan beställa och betala i appen för att minska köerna under lunchen.

Ladda gärna ner den på App Store eller Google Play och få 25% på erat första köp. Jag, Sebastian, har under våren skrivit min femte kokbok. Denna gång är det givetvis ett veganskt tema och den heter ”Vegansk snabbmat-streetfood för alla” och ges ut på Norstedts den 18 september. Där kommer ni hitta alla Taku-Takus recept plus många fler. Mer om det när det beger sig. …”

Man har alltså en ny restaurang redo att öppnas i veckan och man har nyligen lanserat sin app. Stora steg för bolaget som tog in kapital till expansion via en nyemission hos svenska crowdfundingplattformen Pepins.

Även om resan med Taku-Taku precis har börjat så känns det väldigt lovande. Man har en stor potential att ta tillvara på och gör man det rätt så kan bli bolaget som stakar väg för andra inom snabbmatsindustrin genom att inspirera till fler lösningar med vegansk kost.

Än så länge så tar vi det hela en restaurang i taget, tids nog så har vegansk kost erövrat Stockholm och då kan man ställa in siktet på resten av landet och möjligtvis även Europa. Det ska bli spännande att se om fler veganska initiativ tar sig in via Pepins.

Vegansk matkasse

Bolaget Årstiderna som säljer ekologiska matkassar på nätet erbjuder en vegansk matkasse. Den kan du som har ont om tid men ändå vill äta vegansk kost beställa och få maten levererad hem till dörren.


Tack för att du läste “Taku-Taku öppnar ny restaurang 25 maj och har släppt en app!”!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Mattias Olsson
21 maj, 2018 14:08

Jätteroligt att se att det går så bra för en restaurang som fokuserar på veganmat! Jag tror starkt att en restaurang som taku-taku är rätt i tiden och att mera restauranger kommer dyka upp med samma affärsidé.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
amazon salt and pepper shakers