Crowdfunding möter Fastighetsprojekt

Det har gått lång tid sedan jag skrev om Tessin sist. Tessin är en sida likt Pepins där investeringar möter crowdfunding. Istället för att investera i onoterade tillväxtbolag så investerar man i fastighetsprojekt. Avkastningen brukar ligga på över 10%.

Tessin är alltså en mellanhand där projekt investeras genom att privatpersoner tar en del av kakan men samtidigt också en del av risken.

Jag bevakar Tessins utbud och inväntar med spänning den dagen då jag får pröva på deras tjänst.

Du hittar alla möjliga slags projekt hos Tessin. Du kan till exempel investera i stora stugor med nära till pisten på vackra skidorter eller stora lägenhetsprojekt inne i storstäderna och det mesta däremellan.

I vissa fall så investerar man i rena lån och i andra fall så köper man preferensaktier i projekten som man deltar i.

Så om du söker alternativ till börsen och vill sprida dina risker så varför inte kika in Tessin? Kanske kan det bli ett perfekt komplement till din redan befintliga portfölj.

Det går snabbt och kostar ingenting att bli medlem om du skulle vilja undersöka plattformen mer noggrant på egen hand. Man binder heller inte upp sig till några investeringar genom att bli medlem.

Jag personligen har inte investerat via Tessin ännu men jag bevakar deras projekt för att invänta ett passande case.

Minimiinvesteringarna brukar vara rätt så höga så därför kan det vara bra att fortlöpande bevaka utbudet. Det kan du enkelt och smidigt göra genom att signa upp för deras nyhetsbrev. På så sätt så behöver du inte logga in hela tiden utan du kan enkelt ögla igenom deras e-mail med senaste utbudet.

Så signa upp dig för nyhetsbrevet på en gång och invänta ett lockande projekt, så slipper du missa möjliga investeringsmöjligheter!


Tack för att du läste ”Crowdfunding möter Fastighetsprojekt”! Har du prövat Tessin? Kommentera gärna och berätta!

2 thoughts on “Crowdfunding möter Fastighetsprojekt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.