Sammanfattning V. 38 – Investerat i Aurora

Under veckans gång så har jag investerat i Aurora Cannabis och Utdelningsaktierna har fortsatt att tuffa på åt rätt håll. Vi får väl se hur ordkriget mellan Kim och Donald påverkar aktierna framöver men nu har åtminstone portföljen återhämtat sig en aning.

Det har varit mycket i helgen så därav postas det här inlägget idag, måndag, istället för igår, söndag, som vanligt.

Cannabisportföljen

Portföljen med cannabisaktier har verkligt utvecklats fint på senaste tiden. HVST visade sig vara ett bra köp, snart blir det nog dags att ta hem lite vinst där.

Som ni kan se så köpte jag Aurora Cannabis Inc. istället för att fylla på i HMMJ som tidigare. Från och med nu så blir det köp i Aurora, Aphria och Canopy istället.

Det gör jag för att slippa köpa in mig i amerikanska läkemedelsbolag som tyvärr tar upp en markant del av innehaven i HMMJ:s börshandlade fond inriktad mot cannabismarknaden.

Cannabisportföljen den här veckan

Portföljen med cannabisaktier cannabisfonden HMMJ

Cannabisportföljen förra veckan

Lendify

Ett par betalningar har trillat in men det blir nästa vecka som det ska avbetalas ordentligt. Förhoppningsvis så blir det ett par nya lån då!

lendify p2plån

Pepins

Handeln på Pepins är fortfarande öppen och jag föreslår att du kikar in där. Jag kommer att ta del av FrilansFinans nyemission, du kan läsa mer om det i ett tidigare inlägg.

Utdelningsportföljen

Tack vare att H&M:s kurs har återhämtat sig så ser det riktigt fint ut i portföljen just nu. Endast ett innehav visar rött även om Castellum lever på gränsen.

Det är skönt att se att innehaven fortsätter att öka på och Alfa Laval har verkligen imponerat hittills. Det är dags för Investor att ta ikapp nu och visa vägen för portföljen med utdelningsaktier.

Såhär ser portföljens innehav ut idag:

portföljen med utdelningsaktierna

 Såhär såg portföljens innehav ut förra veckan:

Utdelningsaktierna

Tack för att du läste! Ha en riktigt bra vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.