Sammanfattning V. 27 – Bitcoin tragglar vidare

Bitcoins kurs var rätt så stabil under förra veckan och det är svårt att säga åt vilket håll det bär av näst. Den ligger just nu på cirka 58 000 kr där den har haft starka stöd tidigare vilket kan tala för en uppgång. Cannabisaktierna har sett en liknande utveckling.

Cannabisaktierna

Jag ligger kvar i min swing trade i BlackBerry som jag verkligen kunde ha haft bättre timing med. En viktig påminnelse om att man nästan alltid ska snitta in eller ur sig ur innehav.

Med tanke på den stiltje som råder på marknaden just nu i väntan på legaliseringen så hoppas jag kunna på att plocka upp Canopy Growth Corp runt 30 dollar och om möjligt helst mer Aphria för under 11 eller 10 dollar.

Cannabisportföljen den här veckan:

cannabisakteirna v 27

Cannabisportföljen förra veckan:

cannabisportföljen 26

Kryptovaluta

Bitcoin fortsätter att gå kräftgång men vi såg lite styrka vid en mindre uppgång. Om vi fortsätter att bygga stöd vid den här nivån så kan vi möjligtvis se nästa uppgång men bryter vi nedåt så är det förmodligen till nivåer som vi inte har sett på länge.

Läs mer om kryptovaluta

Pepins

Skymap har öppnat sin nyemission hos Pepins, missa inte den!

Besök Pepins

P2Plån

Portföljerna rullar på hos Mintos! Jag har ju tre portföljer där med konton som är så kallade autoinvestkonton som sköter sig själva.

Jag har nu också ett autoinvestkonto hos Bondora som jag börjat utvärdera för att se hur deras tjänst och hemsida fungerar.

Genom den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i! Fast Invest är en ny plattform som du kan hitta i listan som länkas ovan.

Veckans inlägg


Tack för att du läste ”Sammanfattning V. 27 – Bitcoin tragglar vidare”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.