Olika Plattformar för P2P-lån


Länkarna till företagen är referral- eller annonslänkar. [Läs Mer]

Det finns gott om olika plattformar för P2P-lån där man kan välja att investera sina pengar. Vilken som passar bäst för dig får du bestämma på egen hand. För mig så lutar det åt att använda Lendify, det blir enklast med skatten på det sättet.

För att underlätta för dig som också vill göra det så har jag här sammanställt en liten lista med diverse plattformar för P2P-lån. Än så länge så har jag endast hunnit pröva två stycken plattformar så jag kan inte säga allt för mycket om vilken du bör välja.

Listan

Många verkar vara nöjda med Mintos som är en internationell plattform. Jag kikar även på Bondora, SparLån, DoFinance, ViaInvest och Savelend. Så småningom så ska jag sätta in pengar på varje sida för att kunna utvärdera tjänsterna ordentligt.

Med så många plattformar för P2P-lån, hur väljer man rätt? Kika in bolagens utbud och avtal, det är gratis att gå med i plattformarna men vissa kräver att man investerar direkt.

Lendify, Bondora, Mintos och Brocc brukar vara populärast.

Sidorna som inte har det kravet kan du bli medlem hos för att jämföra utbud, hemsidans funktion, räntor och avtal som återköpsgarantier med mer så att du själv väljer den bästa för just dig.

Du är också varmt välkommen till gruppen för P2P-lån på Facebook där du kan diskutera med andra investerare för att välja rätt. För tips och inspiration kan du läsa mitt inlägg om du hur du kan Börja investera i P2P-Lån via Lendify.

Tack för att du läste ”Olika Plattformar för P2P-lån”!

6 thoughts on “Olika Plattformar för P2P-lån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.