Olika Plattformar för P2P-lån


Länkarna till företagen är referral- eller annonslänkar. [Läs Mer]

Det finns gott om olika plattformar för P2P-lån där man kan välja att investera sina pengar. Vilken som passar bäst för dig får du bestämma på egen hand. För mig så lutar det åt att använda Lendify, det blir enklast med skatten på det sättet.

För att underlätta för dig som också vill göra det så har jag här sammanställt en liten lista med diverse plattformar för P2P-lån. Än så länge så har jag endast hunnit pröva två stycken plattformar så jag kan inte säga allt för mycket om vilken du bör välja.

Listan

Många verkar vara nöjda med Mintos som är en internationell plattform. Jag kikar även på Bondora, SparLån, DoFinance, ViaInvest och Savelend. Så småningom så ska jag sätta in pengar på varje sida för att kunna utvärdera tjänsterna ordentligt.

Med så många plattformar för P2P-lån, hur väljer man rätt? Kika in bolagens utbud och avtal, det är gratis att gå med i plattformarna men vissa kräver att man investerar direkt.

Lendify, Bondora, Mintos och Brocc brukar vara populärast.

Sidorna som inte har det kravet kan du bli medlem hos för att jämföra utbud, hemsidans funktion, räntor och avtal som återköpsgarantier med mer så att du själv väljer den bästa för just dig.

Du är också varmt välkommen till gruppen för P2P-lån på Facebook där du kan diskutera med andra investerare för att välja rätt. För tips och inspiration kan du läsa mitt inlägg om du hur du kan Börja investera i P2P-Lån via Lendify.

Tack för att du läste ”Olika Plattformar för P2P-lån”!

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Axel andersson
Axel andersson
28 februari, 2018 14:17

Tjena intressant blogg du har. En liten kommentar samt en fråga:) Har själv ett litet innehav i lendify, är ju den största aktören just nu och upplever att dem ger en rimlig avkastning till den risk man tar. Har kollat lite på de aktörerna du listat ovan och dem verkar ju ha högre avkastning men också till en ökad risk. Fråga: Mintos som du investerar i hur fungerar det med skatten där när du senare ska deklarera? Kommer du vara tvungen att själv hålla koll på hur stora ränteutbetalningar du fått samt hur justerat man för valutan? Keep up the… Läs mer »

trackback

[…] Investerar du i P2P-lån? Kika in Mintos eller se listan på flera olika plattformar! […]

trackback

[…] den här länken kan du hitta flera olika plattformar att investera i P2P-lån via. Det är aldrig fel att sprida riskerna, oavsett vad man investerar i! Fast Invest är en ny […]

trackback

[…] Här kan du läsa min lista över olika P2P-plattformar. […]

Mattias Johansson
Mattias Johansson
14 november, 2018 16:25

Anledningen till att jag inte lagt in pengar i Mintos än är exakt det med skatten. Någon förklarade för ett tag sedan i Facebook-gruppen hur det går till, och det verkade så oerhört krångligt att jag inte tyckte det var värt det! Men jag ska kolla på det en runda till då alla verkar vara mest nöjda med just Mintos.

MVH
Mattias

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x