Vecka 11 – Investerat i Utdelningsportföljen

Investerat för att ta igen för december

Nu har jag investerat ännu en del av det som jag missade tidigare. Nästa gång så ska jag dock göra det samtidigt som den månadens investering. Nästa inköp för portföljerna är tänkt att ske runt 8e april. Nu ligger båda portföljerna i fas med varandra och båda ligger två investeringar back från tidigare. Pengarna för januari och februari har jag inte investerat ännu. Om allt går som det ska så kan jag ta igen en månad till för båda portföljerna i april.

All in all så går allting åt rätt håll. Allt förutom H&M.

Här nedanför har jag skrivit om övrig handel på börsen och mitt liv på Gran Canaria. Om det inte intresserar dig så kan du hoppa över dem två nästa styckena så kommer du direkt till Utdelningsportföljen.

Övriga aktierDividend Sweden

Dividend Sweden har gått upp ca 10% sedan jag köpte. Där missade jag tyvärr botten men det kunde ha varit värre. Dem arbetar på för fullt och det släpps hela tiden info om nya emissioner som dem har varit garanter i. Förhoppningsvis så hinner jag köpa på mig mer innan den sticker, för det kommer den säkerligen att göra förr eller senare. Håll koll på den!

Klicka på bilden till höger för att förstora den.

På Gran Canaria

Här har det varit karneval! Det var riktigt roligt och en fest som jag Aldrig kommer att glömma! På jobbet så har jag även fått mer ansvar inom rekryteringen vilket är jätteroligt! Inte bara det men det börjar sakta men säkert att bli varmare här, just nu är det dock nästan som en behaglig svensk sommar.

Video från karnevalen:

Utdelningsportföljen

Här har jag då investerat pengarna som inte kom in i december. Detta skedde i måndags och köpen kan ni se på bilden här nedanför.

Utdelningsportföljen

Det blir tyvärr inte så många aktier per gång när man bara handlar för ca 1500 kr. Men i det långa loppet så kommer det att vara värt det. Som ni kan se så köptes Alfa Laval, Bure Equity, SJR och Castellum. Castellum ska jag handla mer i nästa gång också för att jämna ut portföljen än mer.

Utöver det så har innehaven klättrat fint under veckan och gått 400kr upp. En riktigt härlig utveckling för eWork som tuffar på som tåget. eWork blev även köprekat hos Placera.

Kom ihåg att du nu också kan se portföljen på Shareville.

Såhär ser det ut idag:

Investerat

Såhär såg det ut förra veckan:

Utdelningsportföljen

Nästa vecka så ska jag köpa för ca 500kr vardera i 3 av dessa bolag: Bure Equity, Castellum, H&M, ICA eller Saltängen.

Fondportföljen

Här har det inte hänt särskilt mycket alls. En utveckling på 6 kr sedan förra veckan är inget att hänga i granen men det är ju åtminstone positivt att innehaven inte har backat. Jag hoppas på att ha roliga nyheter här nästa vecka!

Såhär ser det ut idag:

Investerat

Såhär såg det ut förra veckan:

Fondportföljen

Lendify

Här har det inte skett något alls faktiskt. Alla betalningar kommer i slutet av månaden och jag har inga eftersläpande betalningar just nu så det händer inte mycket i mitten på månaden.


ViaSpar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.