Veckorapport 28 2023 – Rött åt alla håll

Ute så stormar vädret och inne så stormar portföljen. I Veckorapport 28 2023 så är det röda siffror som gäller för hela slanten. I fredags så släppte SBB sin rapport. Förlusten var stor men man ska sälja fler fastigheter och kovenant-läget verkar inte alarmerande.

Investmentbolagsportföljen

Störst går först så vi börjar med portföljen med tre stycken svenska investmentbolag. Investor, Latour och Bure har fått äran att utgöra min portfölj med investmentbolag.

Hittills så går det rätt så bra, portföljen är lite över ett år gammal och det har stormat på börsen men portföljen kämpar på fint.

Så här såg veckans utveckling ut:

Det var med andra ord inte så mycket att prata om men likväl så var det en nedgång. Både Bure och Latour ligger just nu på röda siffror medan Investor ligger cirka 12 procent upp.

Latour tycker jag ser oerhört köpvärd ut på dessa nivåer. Frågan är om jag borde sätt in lite extra nästa månadsköp? Vi får se!

GratisPortföljen Veckorapport 28 2023

För denna portfölj som är ett långsiktigt projekt så blev det också röda siffror. Här så var det dock snack om en allt större nedgång. GratisPortföljen backade i veckorapport 28 2023 hela 4 procent vilket är anmärkningsvärt.

En desto roligare sak att notera är att jag fick in över 400 kr i cashback-pengar i veckan. Så jag köpte fler aktier i Cibus. Jag tror att bolaget fortfarande har mycket kvar att ge. Jag är mer försiktigt inställd till SBB just nu.

Det ser onekligen ut som att Leiv kommer kunna styra skutan ut genom stormen som varit. Men frågan är hur mycket som blir kvar av bolaget. Och hur påverkas deras förtroende för framtida affärer?

Frågetecknen är många men jag tänker rida ut det hela. Dock så avvaktar jag med fler köp där just nu. Cibus känns som ett tryggare alternativ.

Tack för att du läste ”Veckorapport 28 2023”!