Veckorapport 29 2023 – Blåare nyanser

Veckorapport 29 2023 bjuder på betydligt blåare siffror än förra veckans rapport. Vi talar inga stora uppgångar, men det är alltid trevligt när portföljerna åtminstone inte tappat i värde.

Investmentbolagen

Ja här har det inte hänt supermycket sedan förra veckan. Eller Investor hade ju en fin rapport som man nog inte ska glömma bort. Nästa vecka så ska det fyllas på igen med fler aktier, det är den bästa tiden på månaden.

Så här ser utvecklingen för veckan ut för mina tre investmentbolag:

Än så länge så är det bara tre stycken bolag i portföljen men tanken är att det ska bli fler framöver. Den stora frågan är bara vilket bolag som ska få ta del i portföljen. I dagsläget så är det dessa tre bolag som utgör min enkla portfölj med investmentbolag:

Jag tänker att kanske Kinnevik, Lundberg eller Öresund kanske skulle kunna platsa bra i portföljen. Men det återstår helt enkelt att se.

GratisPortföljen Veckorapport 29 2023

Här har jag satt in lite mer cashback-pengar från mobilabonnemangsbyten samt att jag bytt elbolag igen. Det är kul med lite mer action här. På sistone har det gått väldigt trögt med att samla cashbacks men snart kommer det ännu mer.

Så här ser portföljens veckograf ut:

Vad köpte jag för pengarna som kom in då? Jo det blev fler aktier i svenska Cibus. Cibus hade också sin rapport i veckan och utdelningen är lite riskabel. Men jag tror och hoppas att man klarar att behålla sin nuvarande utdelning.

Så här ser portföljens innehav ut:

SBB lämnar mycket att önska och det var trist att EduCo-affären inte blir av. Men samtidigt så känns det lovande att man inte tar vilket skambud som helst. Leiv kanske lyckas styra upp det hela tillslut? Vi får vänta och se.

Stort tack för att du läste Veckorapport 29 2023, hoppas att du har en riktigt somrig vecka!