Veckorapport 7 2024 – Bure avslutade starkt

Dags för ännu en veckorapport! Veckan blev intressant, kan man väl säga. Latour backade en aning på sin rapport medan Bure gick väldigt starkt i fredags.

Investmentbolagsportföljen

Bure, Latour och Investor levererade blåa siffror för mig även den här veckan men de överpresterade inte mot index:

Zoomar vi ut längre på grafen så är vi klart bättre än index sedan uppgången som började i november:

Och mera ska det bli så klart, men frågan är om portföljen kan fortsätta gå så här starkt? Jag har svårt att tro det, men man kan ju alltid hoppas.

Investor leder vägen framåt som vanligt och har kört ifrån ordentligt avkastningsmässigt:

Hela 32% upp är en ny toppnotering i portföljen. Och Bure hade som sagt en stark fredag med hela 4.68% uppgång. Det var riktigt härligt att se.

Bure lämnar sin rapport på torsdag, det ska bli spännande att se hur bolaget utvecklas. Plus att då blir årets utdelning helt spikad för portföljen.

Härliga tider med andra ord, ser fram emot att köpa mer tills nästa veckorapport.

GratisPortföljen

Min andra projektportfölj är GratisPortföljen som drog till med 2% uppgång för veckan:

Helt klart väl godkänt om än svagare än index. Jag har bestämt mig för att jag ska göra om denna portfölj i år.

Det går trögare och trögare att samla in cashbackpengar. Så jag ska börja månadsspara i portföljen förr eller senare och köpa månadsutdelare.

Då blir den nog mycket roligare att följa. Men mer om det kommer senare i år. Det kan även bli tal om en fondportfölj, men den som lever får se!

Tack för att du läste inlägget, jag hoppas att du har det lika soligt och fint som det är här i Västerås idag. Ha det bäst och jag hoppas att vi alla får en riktigt blå vecka, vi hörs nästa söndag!