Veckorapport V 2 2022 – ATH och ATL samtidigt

Veckorapport V 2 2022 bjuder på väldigt spridda skurar. GratisPortföljen tuffar på och tar ATH på ATH. Portföljen med mina fonder går däremot sämre och sämre. P2P-lånen hos Savelend har inte rört sig nämnvärdigt då det är mest aktivitet där runt löning.

P2P-lånen hos Savelend

Hos Savelend så händer som sagt mest saker runt löningen varje månad. Men hittills denna månad har jag i alla fall fått in pengarna från deras kampanj med insättningsbonus. Den gröna stapeln är pengar därifrån. Jag ser fram emot att få se hur hög den svarta stapeln blir vid löningen denna månad.

avkastningsdetaljer savelend Veckorapport V 2 2022

All time low för fonderna

För fonderna har det varit väldigt rött, väldigt, väldigt rött. Portföljen är på all time low och det gör mig faktiskt ingenting för tanken är att investera långsiktigt. Givetvis hade det dock varit roligare med endast gröna siffror men nu får jag åtminstone fler andelar per investering.

Denna månad kommer jag dock på grund av att jag ska flytta inte att sätta in något. Men det tar jag upp direkt nästa månad och då ska allt vara back on track.

rött för fonderna i januari 2022

Gratisportföljen tuffar på rejält i Veckorapport V 2 2022

För mina cashback-pengar så ser det bättre och bättre ut! Portföljen tuffar på uppåt och det ser allt bättre ut. Här nedanför kan du se grafen över portföljens utveckling.

Gratisportföljen tuffar på rejält i Veckorapport V 2 2022

Portföljens uppgång består som ni kan se till stor del av Vermilion Energy som nu ligger på cirka 120% upp! Yeehaw! TransAlta Renewables däremot går det lite tuffare för, men utdelningen ramlar in varje månad så frågan är om jag inte ska ta och öka på lite där.

Men vi får se hur det blir med det! Först så ska vi se hur långt Vermilion kan klättra. Mitt mål är att börja skala av den runt 20 till 30 kr per aktie. Den som lever får se!

Aktierna i GratisPortföljen

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 2 2022”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.