Veckorapport V 35 2021 – Fonderna tuffar på

Det känns som om att jag precis satt och skrev en veckorapport, så kan det vara när det är mycket på jobbet. Då flyger dagarna förbi och helgen kommer snabbt igen. Under veckan som varit så har fonderna tuffat på fint och fondportföljen närmar sig en fin milstolpe. Dags för Veckorapport V 35 2021!

Jag har äntligen fått tummen ur och börjat månadsspara i Savelends aktie. Tanken var att flytta över månadssparandet i P2P-lån från just lånen till aktien, men jag börjar luta åt att månadsspara i bägge istället. Åtminstone tills jag når den högsta nivån för Savelends aktieägarförmånader.

Detta eftersom att man då får en betydligt lägre serviceavgift som kommer att spara in en del kosing i längden. Vi får se hur det blir med det, men vi börjar denna veckorapport med att kika in GratisPortföljen som har haft en helt OK vecka, blått är ju alltid blått!

spacer

GratisPortföljen V 35

I den här portföljen så har det inte hänt särskilt mycket under veckan som varit. Svagt blå utveckling överlag men inget märkvärdigt eller något att hänga i granen. Tålamod är dock en dygd sägs det och jag fortsätter samla in cashback-pengar som skall investeras.

Just nu så väntar jag på en utbetalning som skall ge lite mer liv i portföljen. Det ligger 450 kr i likvida medel som väntar på att investeras men på grund av courtage så vill jag inte handla allt för små poster. Såhär ser portföljens graf ut just nu i skrivande stund:

kursen för gratisportföljen under veckan som vart

Innehaven ser ut såhär och i veckan så ramlade det in cirka 19 kr i form av utdelningar. Jag väntar fortfarande ihärdigt på att Vermilion Energy skall återgå till månadsutdelningar, då kommer det genast bli mer drag i portföljen.

innehaven i gratisportföljen Veckorapport V 35 2021

Fondportföljen – Veckorapport V 35 2021

Den här portföljen fortsätter att tuffa på lite mer rakt uppåt än vad GratisPortföljen gör. Jag är trygg i valet av fonder och hoppas fortsatt på en stark utveckling de kommande åren då jag tror att AI och automation kan vara starka sektorer att investera i.

Här nedanför kan du se portföljens graf som den ser ut just nu. Fonderna har jag hos Savr för att spara in pengar på avgifterna man betalar.

Fondportföljens graf Veckorapport V 35 2021

Jag hoppas och tror som sagt att det här kan bli en intressant men ändå liten och kompakt fondportfölj framöver. Helst av allt hade jag även velat inkludera fonden Handelsbanken Hållbar Energi här men den finns ej att handla på Savr.

Här nedan kan du se fonderna i portföljen och deras utveckling. Jag startade portföljen med små månadsinsättningar på 250 kr vardera men höjde i somras det till 400 kr per aktie så nu börjar det röra på sig mer och mer.

Fondinnehaven

Det ska bli väldigt intressant att se var dessa portföljer är om ett par år, aiming for the moon!

Tack för att du läste inlägget, Läs Fler Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.