Veckorapport V 51 2021 – GratisPortföljen uppåt

Det här blir årets sista veckorapport eftersom att jag inte skriver rapporterna på fredagar. Så nästa helg är det redan 2022, jag som knappt hunnit förstå att 2019 är över. Men tiden stannar inte för någon och the show must go on. Dags för Veckorapport V 51 2021!

Månadssparat hos Savelend

Den här månaden har jag utöver det månatliga månadssparandet på 1000 kr även investerat 1000 kr extra i P2P-lånen. Det är något som jag ska försöka göra oftare eftersom att jag vill få det hela i rullning ännu snabbare.

Insättningen är redan inne men den månatliga insättningen har inte hunnit in ännu. När den är inne blir det alltså totalt 7000 kr investerat. Sakta men säkert byggs det alltså upp.

Jag ska dock utmana mig själv och sätter ett mål på att vid nästa årets slut ha minst 25 000 kr investerat på plattformen! Det betyder att jag bör sätta in dubbla beloppet per månad minst 6 gånger nästa år. Vi får se hur det går med det då jag kommer flytta och betala mer i hyra, men försöka duger!

Månadssparat hos Savelend

Alla avbetalningar har inte hunnit trilla in ännu denna månad så jag räknar med att den senaste stapeln, på bilden nedan, kommer vara högre vid nästa veckorapport. Den gröna biten, andra inkomster, kommer från Savelends insättningsbonuskampanj som pågår just nu. Den tar slut vid nyår så passa på att skynda dig om du vill ta del av den!

Fonderna hos Savr – Veckorapport V 51 2021

Förra veckan var det väldigt rött för fondportföljen som jag har hos fondtorget Savr. Den här veckan så ser det lite roligare ut då det har skett en liten återhämtning. Det svänger fort i hockey, eller vad man nu brukar säga.

Skönt nog så ligger portföljen på plus i avkastning igen. Faktum är att om det ska dippa så får det ju gärna göra det vid den månatliga insättningen. Månadens köp är på gång just nu och kommer bli färdiga nästa vecka. Sen så får det gärna fortsätta uppåt igen!

Fonderna hos Savr Veckorapport V 51 2021

Av de fyra fonderna i portföljen så är det endast en som ligger minus och det är fortfarande Swedbank Robur Ny Teknik. Här nedanför kan du se läget för endera innehav i fondportföljen. Jag sätter in 400 kr per månad i dessa fonder men går i tankarna att öka på den summan under det kommande året.

Förhoppningsvis så kan Robur Ny Teknik komma på fötterna igen men jag har tålamod. Tidigast vid början på 2023 så kommer jag vikta om i portföljen om jag ser att det behövs. Kom ihåg att du som ny medlem hos Savr kan få 100 kr i fonden Robur Ny Teknik Genom Min Inbjudningslänk.

Nära ny milstolpe för GratisPortföljen

Projektet med investerade cashback-pengar rullar på och i veckan sattes det in mer kapital. Jag satte in cirka 600 kr och för dessa plus pengar som låg och väntade så köptes det aktier i bolaget 2020 Bulkers. Tanken är att fylla på än mer där så att jag kommer upp i cirka 2000 kr i inköpsvärde.

Portföljen i sig är upp riktigt fint i år med hela 89.9% men det beror till stor del på att den gick väldigt dåligt året innan. Covid sargade portföljen rejält men det är väldigt skönt att se att den är på väg tillbaka.

Gratisportföljen Veckorapport V 51 2021

Zommar man ut så ser man tydligare hur det hela har artat sig:

gratisportföljen 3 års graf

Portföljen är nu värd nästan 15 000 kr, förhoppningsvis kan den nå dit under nästa vecka! Det vore en härlig milstolpe att uppnå innan det nya året börjar. Så här ser läget ut för portföljens innehav. Vermilion Energy verkar vara på väg tillbaka starkt i och med att världen öppnar upp sig.

Vi får se hur det blir nu med Omikron men tids nog så ska det väl repa sig? Jag hoppas i alla fall det!

Sist men inte minst så vill jag passa på att rikta ett riktigt, riktigt stort tack till alla er som följer min resa och mina inlägg! Det värmer att få så många positiva och uppskattande mail och kommentarer. Jag hoppas att jag kan hålla ert intresse uppe under det kommande året också!

Ha nu ett underbart avslut på det här året och så håller vi tummarna för att börsåret 2022 blir riktigt, riktigt starkt för oss alla! Må bra och ha det bäst!

Tack för att du läste inlägget ”Veckorapport V 51 2021 – GratisPortföljen uppåt”, Läs Fler Inlägg Här!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.