Bitcoin över 100 000 kr och 10 000 dollar

Inlägget innehåller referrallänk till Stex. [Läs Mer]

Bitcoin går som tåget just nu och värdet har nu tagit sig över såväl 10 000 dollar som 100 000 kr. I skrivande stund så är den upp cirka 12% på ett dygn och den senaste månaden har Bitcoin stigit med över 40% i värde. Det svänger snabbt i kryptovärlden och många hoppas innerligt på att vi står inför en stor uppvärdering.

Det är spännande att se Bitcoins värde stiga igen. Drabbas investerare och kryptofantaster såväl som småsparare av FOMO igen så kan det gå väldigt snabbt uppåt. FOMO betyder Fear of Missing Out och betyder att man mer eller mindre panikköper bara för att någonting går upp i värde.

Det faktum att Facebook gått ut med att man skall skapa sin kryptovaluta Libra som jag skrev om tidigare, Länk till inlägget, kanske redan har börjat spä på kryptointresset värden över?

Bitcoins värde står just nu i runt två tredjedelar av sitt högsta värde någonsin. Då låg den på över 150 000 kr styck och många tror att vi ska förbi den nivån tids nog.

Jag vågar inte sia kring hur jag tror att kursen kommer att te sig men jag är positivt inställd till möjligheter för goda investeringar tack vare att kryptovalutor verkar ha hamnat på tapeten igen.

Fortsätter trenden så kan man hoppas att kurserna också fortsätter att öka. Det ska bli spännande att följa kursen för att se var den tar vägen. Vill du passa på att köpa innan den sticker iväg uppåt igen, om du tror att den kommer att göra det så kan du läsa följande inlägg:

spacer kryptovaluta

Fort upp och fort ner

Jag vill passa på att uppmana alla mina läsare till att vara väldigt försiktiga med handel inom kryptovalutor. Det svänger väldigt snabbt så kom verkligen ihåg att aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora. Se också till att läsa in dig ordentligt så att du vet vad och varför du köper. Kunskap är makt.

Bitcoin Trading

Läs min jämförelse över olika handelsplatsers avgifter för kryptotrading genom att Klicka Här.

Lågt värderad kryptovaluta

Uplexa är en kryptovaluta som släpptes i oktober 2018 och som fokuserar på säkerhet. Jag tycker att den ser intressant ut. Den är lågt värderad jämfört med andra kryptovalutor i samma klass, teamet är aktivt och man har redan släppt en riktig miner till mobiltelefoner.

Det vore kul att höra vad fler har för åsikter om just Uplexa, läs gärna in dig och kommentera!


Har du läst mitt inlägg: Wirex kontokort ger dig återbäring i kryptovaluta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.