Investera via Lendify – Attraktiva räntor igen

Inlägget är reklam för Lendify och innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Som jag tidigare har skrivit om och berättat varför så slutade jag att investera hos Lendify. Efter att räntorna har höjts igen så börjar mer och mer attraktiva lån att komma in på plattformen. Det får mig att tyck att det ser ut som att det är dags att börja investera via Lendify på nytt.

Under veckan har jag sett ett flertal lån med över 8, 9, 10 eller till och med 11 procent i ränta, avkastning, hos Lendify. Det är runt den procentsatsen som min smärtgräns för att investera i P2P-lån går.

Jag hann med att investera i två utav lånen som hade allra högst ränta. Det gäller att vara riktigt snabb och att hålla koll på Lendifys hemsida för att hinna hitta lånen om man inte kör på automatisk investering.

investera hos lendify p2plån lån investera i lån

Hög riskklass betyder hög risk men hög ränta betyder även potentiellt hög avkastning. Det ska bli roligt att börja bygga upp portföljen med P2P-lån hos Lendify igen. Jag tänker också försöka ha så god koll jag kan på Lendifys inkommande lån för att se om det dyker upp liknande lån framöver.

Det tar en del tid att göra det men jag tycker att det är bättre än att nöja mig med låga räntor på lån som jag blir tilldelad via deras automatiska system för investeringar. Tills dess att man själv kan ställa in det så som jag vill så investerar jag fortsatt manuellt.

spacer

Investera via Lendify

Fortsätter det ploppa upp sådana här lån så kommer jag fortsätta att investera via Lendify. Det finns en viktig sam som jag tycker att man skall tänka på när man investerar i den här eller liknande plattformar.

Det kanske låter tjatigt vid det här laget men kom ihåg att återinvestera din avkastning. Gör du det och investerar långsiktigt så nyttjar du ränta-på-ränta effekten som jag har skrivit om bland annat i Det Här Inlägget.

Att göra det är något av en gyllene regel, anser jag, när det kommer till P2P-lån så väl till som Utdelningsaktier. Återinvestera din avkastning och låt även den generera avkastning åt dig. Att börja bygga en pengamaskin som blir en ypperlig passiv inkomst är klokt av den som vill bli ekonomiskt fri.

Låt pengarna arbeta åt dig istället för att du slavar ihjäl dig i jakten på pengar. Att bli medlem hos Lendify kostar ingenting och medför inga krav på framtida investeringar. Tycker du att det hela verkar intressant så är det bara att bli medlem för att börja läsa mer om det hela.

Söker man ett alternativ till börsen för att diversifiera sin portfölj så tycker jag absolut att man kan kika in Lendify som ett möjligt alternativ. Vad tycker du om Lendify? Kommentera gärna här nedanför och berätta!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Läs DI & DN tjäna 200 kr

Du kan nu provläsa Dagens Nyheter och Dagens Industri och samtidigt tjäna pengar på det. Det kan man göra via Cashbacker(referral-länk som ger dig 50 kr i välkomstbonus). Läs mer i Det Här Inlägget.

1 thoughts on “Investera via Lendify – Attraktiva räntor igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.