Köpläge i Bitcoin!?

Det sägs att man ska sälja när alla är säkra och man ska köpa när alla andra är rädda. I mina ögon så är det just nu eller snart ett väldigt fint köpläge i Bitcoin. Vi har sett flera stora dipar eller kurskrascher tidigare. Den har alltid återhämtat sig men givetvis så är historisk avkastning ingen garanti för framtida avkastning.

Jag tror starkt på Bitcoin, i mina ögon är det som ett nytt internet som världen inte hunnit förstå sig på ännu. Bitcoin har redan påbörjat en revolution för decentralisering av valutor och den går inte att stoppa.

Ju större det blir leder till att fler vill använda Bitcoin vilket kommer öka tillgängligheten och användbarheten. Det finns redan gott om företag som tar emot Bitcoin som betalningsmedel och fler kommer det att bli.

Jag tycker att Tweeten här nedanför levererar ett klockrent meddelande. Vid varje sättning och konsolidering i priset så får många panik och tror att det är över. Men Bitcoin kommer alltid tillbaka starkare.

Tweet om Bitcoin

Det är lite lustigt att så många som sitter och tänker att ”fasen, jag har missat tåget” när priset går upp inte passar på att köpa när den går ned. Istället så tror man att det hela är över och om en månad eller två så sitter man och grämer sig över att man inte köpet igen.

Jag tänker passa på att köpa på mig mer Bitcoin. Hade jag inte trott på den långsiktigt så hade jag aldrig köpt den från början. Visst kan det kännas surt att se så mycket rött i portföljen men som sagt så tror jag snart att den går upp igen och att vi då når nya höjder.

Tillströmningen av nya investerare är fortsatt stor och det finns gott om utrymme kvar för ytterligare prismässig utveckling. Om det är ett köpläge i Bitcoin får var och en själv avgöra men jag ser det som ett gyllene läge att fylla på!

Vad tror du om och hur tänker du kring sättningen?

Se även:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.