Wirex kontokort ger dig återbäring i kryptovaluta

Med Wirex kontokort så får du återbäring i kryptovaluta, Bitcoin. Du väljer sedan själv vad du vill köra med din kryptovaluta som du har tjänat ihop. Tänk dig att handla glass på ICA och få Bitcoin som tack för det, inte helt illa ju. Har du läst på om Wirex? Läs här!

Inte nog med att du får återbäring i form av kryptovaluta i form av varje köp utan kan också köpa kryptovalutor med hjälp av kortet.

Det här är någonting som förhoppningsvis kan få snabba på processen med att få kryptovalutor allmänt godkända och använda. Ju fler som börjar använda de desto bättre helt enkelt, det blir svårare för motståndare att ignorera det för varje ny person som börjar använda kryptovalutor.

Wirex har en APP som du kan ladda ned, givetvis gratis och medlemskaps kostar inget, genom att Klicka På Den Här Länken(ref-länk).

Såhär skriver Wirex själva på sin hemsida om tjänsten:

”We give you the power to use your money, your way, on one borderless payment platform. Buy, store, exchange and spend your digital or traditional currencies, anytime, anywhere.”

Cryptoback™ is the world’s first reward programme that pays out in Bitcoin. Earn 0.5% back in BTC on all in-store purchases and transform your Wirex Visa card into a Bitcoin generator.

Appen finns till både iOS och Android. Använder du redan idag Wirex eller känner du någon som gör det? Det vore jätteroligt med kommentarer om hur pass väl det fungerar. Kommentera gärna under inlägget!

spacer kryptovaluta

 

Wirex har lagt ned mycket arbete på att göra deras app och funktion så pass säker som möjligt för användarna. Det är onekligen något som behövs göras inom kryptovärlden då det finns så många duktiga hackers redo att attackera när som helst.

Jag hoppas att Wirex blir en hit och ska själv ge mig på att använda det! Jag hoppas att du kommer att dra nytta av APPen och att du ger den en chans. Om det är något som utvecklare som Wirex behöver så är det fler användare i statistiken så stötta projektet och bli medlem redan idag, det kostar inget!

Hämta APPen genom att Klicka På Den Här Länken(ref-länk).


Cashback är återbäring

2 thoughts on “Wirex kontokort ger dig återbäring i kryptovaluta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.