1300 kr för att byta elbolag tack vare cashback

Inlägget innehåller annonslänkar. [Läs Mer]

Genom att byta elbolag via ett cashback-erbjudande så får jag 800 kr in på kontot och 500 kr i rabatt utspritt över 12 månader, plus att jag byter till fossilfri el. Inte illa alls och det betyder att GratisPortföljen kommer att få ett fint tillskott så fort min cashback är godkänd.

Elpriset låg på ungefär samma nivå som innan så för mig blir det i princip ingen kostnad. Fortum som jag bytte till sköter överföringen åt mig så jag behöver bara invänta att det blir klart.

Anledningen till att jag fick hela 800 kr i cashback är tack vare att MyBonus ger dubbel återbäring runt ens födelsedag, därför fann jag det helt perfekt att passa på att teckna el-avtalet igår.

Normalt sätt så ger MyBonus 400 kr för Fortums kampanj och utan födelsedagsbonusen så får man alltså mer cashback via RewardNetwork som ger 640 kr för att teckna deras kampanj. Olika cashback-sidor har ofta olika ersättning så därför kan det löna sig att kolla på flera olika hemsidor först.

Hos MyBonus så går Fortums kampanj ut imorgon, hos RN finns den kvar, så vill du byta elbolag samt få cashback och rabatterat pris så bör du ta tag i saken idag. Utöver att man får cashback så får man också 500 kr, utslaget på ett år, i rabatt på elräkningarna. Så för mig blev det 800 kr i cashback samt 500 kr i rabatterat pris. Det är jag väldigt nöjd med!re

Fortums cashback-kampanj hos olika sidor:

www.ihallandeinvest.se spacer

Byta elbolag

Det blev alltså rätt så lukrativt för mig att byta elbolag, även om det tog emot lite för att jag inte vill skapa något krångel för mig själv så kunde jag inte tacka nej till 800 kr i cashback och 500 kr rabatt. Sen så skadar det ju givetvis inte att det även är fossilfri el.

Jag hoppas på att bli en nöjd kund hos Fortum och jag ger elbolaget ett år på sig. När rabatten gått ut ska jag överväga om jag vill vara kvar som kund.

Tack vare det här relativt stora cashback-beloppet så hoppas jag att kunna spräcka 1000 kr gränsen för intjänad cashback under en och samma månad!

Med Compricer kan du jämföra elpriser kostnadsfritt och superenkelt.

Varmt välkommen att gå med i Facebook-gruppen ”Vi som gillar cashback”!

3 thoughts on “1300 kr för att byta elbolag tack vare cashback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.