GratisPortföljen Månadsrapport Oktober 2019

Inlägget innehåller annonslänkar.

Cashbacken från bytet av elbolag har kommit in och jag har köpt en ny aktie som också delar ut månadsvis. Det är riktigt härligt att se portföljen rulla på. Ännu en månad med över 1000 kr i cashback!

När jag bytte till Fortum, som jag skrivit om tidigare, så landade min cashback på 800 kr. Utöver det så har jag under oktober månad tjänat in cashback genom ett par köp på nätet och genom inbjudningar.

Totalt så landade min cashback för oktober på 1258 kr. Riktigt härligt att nå över 1000 kr två månade i rad! Det är kul att se portföljen växa snabbt men jag är osäker på hur det ska bli nästa månad.

För pengarna som jag fick in i oktober så köpte jag på mig ett knippe TransAlta Renewables Inc. Ett intressant bolag som jag läst flera olika analyser om. Det känns som att det ligger rätt i tiden att rikta sig en del mot klimatsmarta bolag.

Sedan förra rapporten så har Vermilion Energys utdelning ifrågasatts och aktien har tagit en hel del stryk. Det återstår att se hur det går för bolaget men jag ser det som en långsiktig investering i naturgas och jag gillar bolagets diversifieringar.

Så här ser innehaven i GratisPortföljen ut just nu:

gratisportföljen oktober 2019

Portföljens graf ser ut som följande:

gratisportföljen oktober 2019 2

Portföljens utdelningar ligger just nu på cirka 20 kr per månad, en siffra som skall höjas så fort det bara går. Nu fortsätter letandet efter cashback-erbjudanden att använda så att det kommer in mer pengar till portföljen.

Tidigare i veckan så skrev jag ihop ett inlägg med över 60 st cashback-erbjudanden som kan ge minst 100 kr i cashback, du kan Läsa Det Här.

Tack för att du läste!

Cashback-sidor

5 thoughts on “GratisPortföljen Månadsrapport Oktober 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.