GratisPortföljen Månadsrapport Oktober 2019

Inlägget innehåller annonslänkar.

Cashbacken från bytet av elbolag har kommit in och jag har köpt en ny aktie som också delar ut månadsvis. Det är riktigt härligt att se portföljen rulla på. Ännu en månad med över 1000 kr i cashback!

När jag bytte till Fortum, som jag skrivit om tidigare, så landade min cashback på 800 kr. Utöver det så har jag under oktober månad tjänat in cashback genom ett par köp på nätet och genom inbjudningar.

Totalt så landade min cashback för oktober på 1258 kr. Riktigt härligt att nå över 1000 kr två månade i rad! Det är kul att se portföljen växa snabbt men jag är osäker på hur det ska bli nästa månad.

För pengarna som jag fick in i oktober så köpte jag på mig ett knippe TransAlta Renewables Inc. Ett intressant bolag som jag läst flera olika analyser om. Det känns som att det ligger rätt i tiden att rikta sig en del mot klimatsmarta bolag.

Sedan förra rapporten så har Vermilion Energys utdelning ifrågasatts och aktien har tagit en hel del stryk. Det återstår att se hur det går för bolaget men jag ser det som en långsiktig investering i naturgas och jag gillar bolagets diversifieringar.

Så här ser innehaven i GratisPortföljen ut just nu:

gratisportföljen oktober 2019

Portföljens graf ser ut som följande:

gratisportföljen oktober 2019 2

Portföljens utdelningar ligger just nu på cirka 20 kr per månad, en siffra som skall höjas så fort det bara går. Nu fortsätter letandet efter cashback-erbjudanden att använda så att det kommer in mer pengar till portföljen.

Tidigare i veckan så skrev jag ihop ett inlägg med över 60 st cashback-erbjudanden som kan ge minst 100 kr i cashback, du kan Läsa Det Här.

Tack för att du läste!

Cashback-sidor

0 0 votes
Article Rating
Följ
Notiser av
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
äldasta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
The Dividend Story
The Dividend Story
4 november, 2019 06:09

Väldigt bra! Jag kör också en gratisportfölj (men kallar den Tillväxtportföljen), det är inspirerande att se att det går få ihop lite pengar genom proaktivitet och många bäckar små.
Vilken är din favorit när det gäller cashback-sidor?

Pappa Betalar?
Pappa Betalar?
4 november, 2019 07:14

Snyggt!
Jag lyckades också dra in över 1 000kr denna månaden 🙂

trackback

[…] Personligen så investerar jag min cashback och är i skrivande stund uppe i nästan 4000 kr. Du kan läsa mer om vad cashback är här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar och om min cashback-portfölj här: GratisPortföljen Månadsrapport Oktober 2019. […]

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x