Cashback Website – Omdömen och Betyg

cashback-hemsidorna cashback cash back

Om du letar efter vilken eller vilka Cashback Website du skall använda för att samla ihop pengar så har du hamnat rätt. Jag har testat flera stycken och tänker i det här inlägget lista sidorna samt skriva vad jag tycker om sidornas funktionalitet med mera. Hittills har jag samlat in över 5000 kr i cashback och mer ska det bli!

För dig som inte vet vad cashback är så kan man kort och gott förklara det som att du får ta del av pengarna en butik annars lagt på marknadsföring:

Du som Kund blir medlem på en Hemsida som i sin tur har avtal med Butik. För att Hemsida förmedlar dig som Kund till Butik så får Hemsida betalt av Butik, för att du som Kund skall välja Hemsida så ger Hemsida dig en del av pengarna som Butik ger Hemsida.

Vill du läsa mer om hur det fungerar så kan du läsa här: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

Sidor som ger cashback

Här är sidor som ger cashback, vissa ger välkomstbonus för nya medlemmar:

Cashback Website mina betyg

RewardNetwork är min absoluta favorit eftersom att där har jag inte bara fått högst cashback, alltså mest pengar tillbaka på enskilda deals. Utan hos RN kan man även kombinera även rabattkoder med cashback så att man får ett lägre pris samt pengar tillbaka vilket jag tycker är toppen.

På andra plats så är det väldigt jämnt men jag måste nog säga att platsen ändå går till Refunder. Man har ofta väldigt bra kampanjer och det brukar löna sig att surfa in där av och till för att se vad man kan hitta. Jag är väldigt nöjd med sidans upplägg men den är fortfarande bara snäppet bättre än sidan som hamnar på tredjeplats.

Min tredje favorit blir Cashbacker som har väldigt många olika butiker att handla hos men som också brukar ha bra gratis prova-på-kampanjer. Det vill säga gratispengar som är enkla att hämta hem samtidigt som man får prova en ny tjänst som man kanske bestämmer sig för att använda.

På fjäre plats så kommer utan tvekan MyBonus som enkelt hade kunnat hamna på andraplats om man bara hade haft lite mer kampanjer och erbjudanden som lockar allmänheten. Sidan och deras APP är dock väldigt bra att använda och jag har nyttjat flera olika kampanjer där.

Cashbackshopping hamnar inte på femte plats för att den sidan inte är bra, framförallt inte sedan deras fenomenala uppdatering, utan den hamnar helt enkelt här nere för att konkurrensen är väldigt hård. Plus att jag inte hunnit använda denna sida lika mycket som jag har använt övriga sidorna. Riktigt bra efter uppdateringen!

www.ihallandeinvest.se spacer

Samla cashback

Resten utav sidorna som jag har listat och använder får hamna på delad plats. De 5 stycken sidorna som jag tog upp är sidorna som jag tycker är absolut bäst men det finns såklart flera andra bra också. Om du inte redan samlar cashback i dagsläget så föreslår jag att du börjar göra det.

Jag hade länge hört talas om det men inte riktigt läst på om det. Sedan så började jag med det mot slutet av förra året och jag har nu redan samlat in över 5000 kr i cashback. Pengar som jag annars aldrig hade sett röken utav.

På min blogg kan du läsa flera olika inlägg inom ämnet och du kan enkelt hitta inläggen här nedanför:

För att visa att konceptet faktiskt fungerar så har jag valt att investera pengarna som jag tjänar via cashbacksidor. Du kan läsa mer om det projektet som heter GratisPortföljen. Det känns intressant och spännande att ta pengar som jag har fått in gratis i princip för att investera dessa i utdelningsaktier.

På så sätt hoppas jag bygga en liten pengamaskin av pengar som jag har tjänat ihop gratis via cashback-kampanjer.

Tack för att du läste inlägget ”Cashback Website”! Jag hoppas att ditt cashback-samlande går riktigt framåt med stormsteg!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

1 thoughts on “Cashback Website – Omdömen och Betyg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.