Dags att byta elbolag igen för mer cashback

RewardNetwork

Jupp, jag ska byta elbolag igen. Den här gången så byter jag tillbaka till Fortum från Greenley. Förra månaden bytte jag ifrån Greenley till Fortum. Det svänger snabbt i cashback-jakten. Skämt åsido, jag får 800 kr för att bli kund hos Fortum igen.

Förra gången som jag blev kund hos Fortum, för ett år sedan, så fick jag rabatt som ny kund. Jag vet inte om jag kommer att få det igen, förmodligen inte.

Gör jag inte det så vet jag inte om jag har bindningstid eller inte men det kommer att visa sig. Har jag inte det, ja då kanske jag byter igen men vi får se hur det blir med det.

Faktum är att jag är väldigt nöjd som kund hos Fortum så det vore enklast att få rabatten och vara kund där i ett år. Men som sagt, jag vet inte hur det blir med det.

Men tack vare en kampanj hos RewardNetwork så får jag 800 kr i cashback för bytet. Detta efter att förra månaden fått 640 kr för att byta till Greenley.

Det börjar kännas lite rörigt att byta elbolag igen men samtidigt så är det enkla pengar. Plus att man upptäcker många nya bolag som man annars kanske inte prövat.

Om du undrar över vad konceptet med cashbacks egentligen innebär så föreslår ja att du läser det här inlägget: Vad är cashback? Vanliga Frågor och Svar.

spacer

Byta elbolag igen för cashback

Jag har nästan kommit upp i 3000 kr i total cashback sammanlagt hos RewardNetwork nu. 80% av pengarna kommer ifrån mina egna cashbacks och resten ifrån värvade medlemmar.

På tal om det, stort tack till alla som gått med via mina länkar! Det är roligt att kunna visa att det fungerar och på så sätt väcka andras intresse för det.

RewardNetwork brukar ha höga cashbacks och bra kampanjer. Just därför så är det också sidan som jag använder mest och den jag tjänat mest genom.

Men som sagt, vi får se om jag får någon rabatt den här gången. Det är inte omöjligt att jag stannar kvar som kund hos Fortum ändå.

Vill du diskutera cashbacks med andra så har jag skapat en Facebook-grupp som du är varmt välkommen att kika in.

Tack för att du läste inlägget!

Justin Trudeau och COF Om Legaliseringen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.